Wasmachine reparatie bij jou in de buurt

Reparatievakman.nl

  • Een vast laag starttarief
  • Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd
  • Meer dan 200 lokale vakmannen

Reparatie van jouw wasmachine

Wanneer je wasmachine kapot gaat geeft dit groot ongemak. Om jou snel van dienst te kunnen zijn heeft ReparatieVakman.nl meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel een vakman in de buurt die jou kan voorzien van een passende oplossing.

"Bij ReparatieVakman.nl vind je in 3 stappen altijd de juiste vakman bij jou in de buurt, en vaak staan ze al binnen 1 werkdag op de stoep."

Wasmachine reparatie

Hoe gaat ReparatieVakman te werk om jouw wasmachine te repareren?

Kies je vakman
Met ruim 200 aangesloten vakspeciaalzaken hebben wij altijd een ervaren monteur bij jou in de buurt. Selecteer een vakman bij jou in de buurt en laat je wasmachine onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
De vakman vertelt jou hoe duur een reparatie is en uiteraard krijg je de tijd om de juiste beslissing te nemen voor het laten repareren van jouw wasmachine;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende witgoedspecialist betaal je een vast tarief van €65,-. Dit bedrag bestaat uit de voorrijdkosten en 15 minuten onderzoek of reparatie. 

Apparaat stuk?
Vind hier je vakman!

Mogelijke oplossingen

Voordat je een monteur gaat inschakelen hebben wij een aantal tips en veelvoorkomende foutcodes onder elkaar gezet. Zo heb je de mogelijkheid eerst zelf het defect op te lossen. Kom je er niet uit of is de wasmachine naderhand nog steeds kapot? Kies dan voor een vakman!

Wasmachine reparatie

Meest voorkomende wasmachine storingen (foutcodes) per merk

Ben je er nog niet achter gekomen wat de oorzaak is van jouw (defecte) wasmachine? Dan raden we aan om de foutcode uit te lezen die op het scherm van de wasmachine getoond wordt. De foutcodes zijn per merk hieronder te vinden.

AEG wasmachine storingen | Bosch wasmachine storingen | Miele wasmachine storingen | Bauknecht wasmachine storingen  | Samsung wasmachine storingen | Siemens wasmachine storingen | LG wasmachine storingen

Staat het merk van je wasmachine er niet tussen? Bekijk onze overige merken.

Kies het merk?

Wasmachine reparatie bij jou in de buurt

Het repareren van wasmachine doen wij bijna overal in Nederland, zoals in onderstaande woonplaatsen. Maak een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij je langs.

AlkmaarAssenDordrecht
EnschedeMaastrichtVeenendaal
AlmereBredaDrachten
GroningenNijmegenVenlo
AmersfoortDen BoschEde
HaarlemRotterdamZaandam
AmsterdamDen HaagEindhoven
LeidenTilburgZoetermeer
ApeldoornDeventerEmmen
LelystadUtrechtZwolle
Apparaat stuk? Vind hier je vakman!