Wasmachine reparatie Almere

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Wasmachine reparatie in Almere stad, houten, haven, poort of Pampus?

Het komt natuurlijk nooit goed uit wanneer je wasmachine kapot gaat. Veel ongewassen wasgoed zorgt binnen de kortste keren voor een puinhoop!

Om er snel achter te komen waarom jouw wasmachine niet (goed) werkt, hebben wij voor jou een aantal vakmannen samengesteld voor wasmachine reparatie in Almere. Waardoor de kans groter is dat jouw wasmachine binnen één werkdag gerepareerd kan worden.

screenshot-2023-08-14-141445

Hoe werkt wasmachine reparatie in Almere?

We streven ernaar dat alle klanten tevreden zijn en blijven. Hiervoor zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk). Dus altijd de beste vakman voor wasmachine reparatie in Almere.

Kies je vakman
Er komt een witgoedspecialist bij jou langs die de wasautomaat controleert;

Advies van een ervaren vakman
De specialist verteld jou van te voren wat het zal gaan kosten, voordat hij de machine gaat repareren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Almere betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Wasmachine reparatie veilig bij jou thuis

Een reparatie van jouw wasmachine gebeurt meestal bij jou thuis. De monteur rijdt naar jou toe met de benodigde onderdelen en gereedschappen. Het is mogelijk dat de monteur jouw wasmachine gaat repareren waar jij bijstaat. Door onze aanvraagformulier in te vullen of te bellen naar onze geselecteerde winkels in regio Almere, kunnen wij vaak snel en eenvoudig de storing oplossen of het probleem boven water halen.

Kies je vakman

Wil je wasmachine laten vervangen of repareren?

Voordat je een wasmachine gaat vervangen of een monteur gaat inschakelen, is het verstandig om eerst naar onze tips en foutmeldingen te kijken. Op deze manier kun je snel zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een erkende vakman.

Voor jou hebben wij een aantal tips beschreven over veelvoorkomende problemen:

Vind je het lastig om het probleem zelf te achterhalen? Dan adviseren wij jou om onze monteurs in te schakelen voor onderzoek. Onze monteur kan, samen met jou, vaak op afstand er al achter komen wat de mogelijke oorzaak kan zijn en kan vaak al een indicatie geven wat de geschatte kosten zijn om de machine te laten repareren. Mocht de monteur toch achter het probleem komen, dan is het handig om je wasmachine volledig te laten controleren door een erkende monteur.

Kom je er niet uit en wil je snel geholpen worden? Wij helpen jou met het zoeken van de juiste vakman in jou buurt!

Selecteer jouw vakman in Almere

Het repareren van wasmachine doen wij ook in Almere! Almere bestaat uit de delen Almere-Stad het centrum, Almere Hout, Almere Haven, Almere Poort en Almere Pampus.

Doordat onze vakmannen uit de buurt Almere komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis.

We hebben direct al een paar goede vakmannen uit de buurt voor je geselecteerd.

Kies jouw vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.