Audio reparatie

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Audio reparatie bij jou in de buurt

Audio reparatie

In een audio apparaat zitten elektronische en mechanische onderdelen. Deze onderdelen kunnen kapot gaan, waardoor het audio apparaat dan niet goed of helemaal niet meer werkt. Wil je muziek luisteren, maar je hoort geen geluid? Dit is een veel voorkomend probleem en wekt vaak veel frustratie op. De audio functie werkt niet en dat kan meerdere oorzaken hebben.

Gelukkig zijn onze vakmannen zeer geschikt om het voor je op te lossen! Een vast, laag starttarief en kwaliteit gegarandeerd, dus altijd de beste vakman voor jou.

Audio reparatie bij jou in de buurt

We komen graag bij je langs om je audio systeem te repareren. Dit doen wij bijna overal in Nederland. Doordat onze vakmannen uit de buurt komen, zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis.

Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij je langs.

Hoe gaan wij te werk om jouw audio apparaat te repareren?

Kies je vakman
Met meer dan 200 aangesloten ondernemers hebben wij altijd een deskundige monteur beschikbaar in jouw omgeving. Kies een vakman bij jou in de buurt en laat je soundbar of speaker repareren.

Advies van een ervaren vakman
Voordat wij jouw audio apparaat repareren, zal de vakman je eerst een kostenoverzicht opstellen. Wij geven je de tijd om de beste beslissing te nemen voor de reparatie van jouw koptelefoon, speaker of home cinema set.

Altijd een laag starttarief
Je betaalt altijd hetzelfde starttarief aan onze vakmannen. Dit tarief begint bij €65,-. Hierin worden de voorrijdkosten en 15 minuten onderzoek of reparatie berekend.

Audio reparatie

Veel voorkomende audio storingen

Audio apparaten bevatten altijd elektronische en mechanische onderdelen. Bijvoorbeeld in een soundbar of luidspreker. Deze onderdelen kunnen kapot gaan waardoor het audio apparaat wellicht niet meer werkt.

De meest voorkomende storingen zijn:

  • Speaker werkt niet goed
  • De cd lade opent niet meer
  • Een krakend geluid in het audioapparaat
  • De kabels zijn aan vervanging toe

Bij ons kan je terecht voor audio reparaties van volgende merken: Bose, Denon, HEOS, Loewe,  Marantz, Panasonic, Philips, Samsung en Sony.

Maak een reparatieafspraak met de vakman in jouw buurt. Wij helpen je graag!

Audio reparatie bij jou in de buurt

Onze reparaties voor audioapparatuur voeren wij uit in bijna heel het land. Maak direct een afspraak met jouw reparatievakman. Wij komen graag bij je langs.