Televisie reparatie

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Reparatie van jouw televisie

Ben je lekker aan het bankhangen en werkt je TV plotseling niet meer? Hierdoor kan je je serie of je tv-programma niet meer verder kijken, wat vervelend! Geen paniek!

Om jou snel van dienst te kunnen zijn heeft ReparatieVakman.nl meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om je van een passende oplossing te voorzien.

Bij ReparatieVakman.nl vind je in 3 stappen altijd de juiste vakman bij jou in de buurt, en vaak staan ze al binnen 1 werkdag op de stoep.

tv reparatie

Hoe gaat ReparatieVakman te werk om jouw televisie te repareren?

Kies je vakman
Met ruim 200 aangesloten vakspeciaalzaken hebben wij altijd een ervaren monteur bij jou in de buurt. Selecteer een vakman bij jou in de buurt en laat je televisie onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
De vakman vertelt hoe duur een reparatie is en uiteraard krijg je de tijd om de juiste beslissing te nemen voor het laten repareren van jouw televisie;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur betaal je een vast tarief van €65,-. Dit bedrag bestaat uit de voorrijdkosten en 15 minuten onderzoek of reparatie.

TV laten repareren?

We gebruiken onze televisie niet alleen meer om programma’s te bekijken. De huidige generatie televisies zit boordevol hoogstaande techniek waardoor je gebruik kan maken van Smart TV, Skype, apps, en nog veel meer. Uiteraard kan er altijd iets kapot gaan in de televisie waardoor deze niet meer werkt.

Gelukkig zijn onze vakmannen zeer geschikt om het voor je op te lossen! Een vast, laag starttarief en kwaliteit gegarandeerd, dus altijd de beste vakman voor jou.

Voordat je een monteur gaat inschakelen hebben wij een aantal tips en veelvoorkomende foutcodes onder elkaar gezet. Zo heb je de mogelijkheid eerst zelf het defect op te lossen. Kom je er niet uit of is de televisie naderhand nog steeds kapot? Kies dan voor een vakman!

Daarnaast is het handig om naar onze tips te kijken. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een vakman. Onze vakmannen vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Daar hebben wij onze service volledig op ingericht. Onze specialisten zijn namelijk allemaal lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk van de branche.

Televisie reparatie bij jou in de buurt

Het repareren van je televisie doen wij bijna overal in Nederland. Doordat onze vakmannen uit de buurt komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis.

Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij je langs.