Wasdroger reparatie

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Reparatie van jouw wasdroger

Doet je wasdroger het onverwachts niet meer? Het gebeurt altijd nét als er een grote stapel schoon en nat wasgoed klaarligt om gedroogd te worden.
Om jou snel van dienst te kunnen zijn heeft ReparatieVakman.nl meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.
“Bij ReparatieVakman.nl vind je in 3 stappen altijd de juiste vakman bij jou in de buurt, en vaak staan ze al binnen 1 werkdag op de stoep.” 

wasdroger_reparatie_reparatievakman-nl

Hoe gaat ReparatieVakman te werk om jouw wasdroger te repareren?

Kies je vakman
Met ruim 200 aangesloten vakspeciaalzaken hebben wij altijd een ervaren monteur bij jou in de buurt. Selecteer een vakman bij jou in de buurt en laat je wasdroger onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
Na het onderzoek vertelt onze ervaren monteur wat het defect inhoudt. Daarnaast wordt direct aangeven wat een eventuele reparatie kost. Het zou ook kunnen dat de monteur de oplossing biedt een nieuwe wasdroger aan te schaffen omdat de reparatie duurder kan zijn dan een nieuwe machine;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende witgoedspecialist betaal je een vast tarief van €65,-. Dit bedrag bestaat uit de voorrijdkosten en 15 minuten onderzoek of reparatie.

Reparatie of onderhoud?

Onze vakmannen vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Daar hebben wij onze service volledig op ingericht. Onze specialisten zijn namelijk allemaal lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk van de branche.

Voordat je een monteur gaat inschakelen is het handig om eerst naar onze tips en foutcodes te kijken. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een vakman.

Mijn wasdroger droogt niet meer

Plotseling blijft je was nog vochtig en heb je het vermoeden
dat de wasdroger niet goed functioneert. Het is dan verstandig
je wasdroger niet aan te zetten, anders zal de motor van je wasdroger doorbranden.

De volgende problemen kunnen de oorzaak zijn:

 

  • Zijn de filters wel goed schoon?
  • Zit er stof in de condensor?
  • Is de afvoerslang verstopt?

Mijn droger draait niet meer rond

Helaas merk je dat de wasdroger niet meer draait. Het niet meer draaien van de wasdrogertrommel kan verschillende redenen hebben: het kan of aan een versleten aandrijfriem liggen of dat motor doorgebrand is. Het is ook mogelijk dat de deurschakelaar kapot is, uit veiligheid functioneert je wasdroger dan ook niet meer.

Wanneer een wasdroger niet meer draait en je wilt zeker zijn dat je droger binnen 24 uur weer goed werkt, kies dan voor een Reparatie Vakman bij jou in de buurt.