Kookplaat reparatie

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Kookplaat laten repareren?

Er zijn verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie-, gas-, keramische en traditionele elektrische kookplaten. Elke kookplaat heeft zijn eigen specifieke storingen.

Wij repareren de volgende merken: AEG, Atag, Bauknecht, Beko, Bosch, Electrolux, Etna, Ikea Inventum, Miele, Pelgrim, Samsung , Siemens, Whirlpool en Zanussi.

Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.

Kookplaat reparatie

Hoe gaat ReparatieVakman te werk om jouw kookplaat te repareren?

Kies je vakman
Met ruim 200 aangesloten vakspeciaalzaken hebben wij altijd een ervaren monteur bij jou in de buurt. Selecteer een vakman bij jou in de buurt en laat je koelkast onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
Na het onderzoek vertelt onze ervaren monteur wat het defect inhoudt. Daarnaast wordt direct aangeven wat een eventuele reparatie kost. Het zou ook kunnen dat de monteur de oplossing biedt een nieuwe koelkast aan te schaffen omdat de reparatie duurder kan zijn dan een nieuwe kookplaat;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende witgoedspecialist betaal je een vast tarief van €65,-. Dit bedrag bestaat uit de voorrijdkosten en 15 minuten onderzoek of reparatie.

Kookplaat laten repareren of onderhouden?

Voordat je een monteur gaat inschakelen is het handig om eerst naar onze tips te kijken. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een vakman. Onze vakmannen vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Daar hebben wij onze service volledig op ingericht. Onze specialisten zijn namelijk allemaal lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk van de branche.

Veel voorkomende kookplaat storingen

  • Mijn kookplaat veroorzaakt kortsluiting
  • De elektronische ontsteking werkt niet meer
  • Inductie kookplaat kapot 
  • De kookplaat geeft een storingscode
  • De kookplaat maakt veel lawaai
  • De zones van de kookplaat gaan steeds uit

De elektronische ontsteking de touchscreenbediening werkt niet meer
Probleem: De ontsteking maakt geen verbinding.
Hoe kan ik ‘t oplossen? Door de stekker van de kookplaat ongeveer vijf minuten uit het stopcontact te verwijderen, reset je de kookplaat. Na het terugplaatsen van de stekker in het stopcontact zou de elektronische vonkontsteking weer moeten werken.