AEG wasmachine storingen

AEG wasmachine storingen

AEG is een betrouwbaar en solide merk, al jarenlang produceert AEG kwalitatief hoogwaardige wasmachines die met een super schoon resultaat wassen. 'AEG laat u niet in de steek' een wel bekende slagzin. Helaas kan je wasmachine je toch een keer in de steek laten door een storing of een kapot onderdeel. Ondanks de strenge kwaliteitscontroles en het hoge kennisniveau bij de firma AEG, kan het toch gebeuren dat je wasmachine een opdracht weigert.


Wat kan je met AEG wasmachine storingen / foutmeldingen?

Een foutmelding laat zien wat het probleem is met een wasautomaat. Het is mogelijk om een foutmelding op te zoeken in bijgeleverde handleiding of op de website van AEG wasmachine.

Wij hebben voor jou wat tips en foutcodes samengesteld. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het probleem zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een monteur. Om het simpel te maken hebben wij voor jou veel voorkomende AEG wasmachine oplossingen samengesteld.


Laat je AEG wasmachine storing controleren door een erkende vakman

Wanneer een errorcode op je display verschijnt kan dat verschillende redenen hebben. Kleine wasmachinestoringen kan je over het algemeen zelf oplossen.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmennen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor AEG wasmachine reparaties.


Veel voorkomende AEG wasmachine foutmelding

De storingscode die op je display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben. Om erachter te komen wat er aan de hand is, hebben wij de veel voorkomende AEG wasmachine foutmeldingen op een rijtje gezet.

Kom je er zelf niet uit? Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.

Foutcode Oorzaak
Apparaat stuk? Vind hier je vakman!