AEG wasmachine storing E20

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn AEG wasmachine geeft storing E20, wat moet ik doen?

De fabrikant AEG produceert al jarenlang kwalitatieve wasmachines, die met een waanzinnig schoon resultaat wassen. Als een AEG wasmachine ouder wordt, neemt de kans op een storing toe. Koop niet te snel een nieuwe wasmachine: bij ReparatieVakman.nl maken we namelijk altijd tijd om jou te voorzien van echt onafhankelijk advies over de werkelijke staat van jouw wasmachine.

ReparatieVakman.nl heeft handige tips opgezet om de AEG wasmachine storing E20 zelf te kunnen oplossen.

AEG wasmachine storing c1

Mogelijke oorzaken: AEG wasmachine storing E20

Onze vakmannen komen de storing van AEG wasmachine E20 regelmatig tegen bij oude machines. Daarom weten deze vakmannen vaak de exacte oorzaak en welke middelen ze moeten gebruiken bij een AEG wasmachine reparatie.

AEG wasmachine storing E20 zelf oplossen?

De AEG E20 storing komt voornamelijk voor bij oudere AEG wasmachines. Deze foutcode betekent dat het water in je wasmachine niet wordt afgevoerd.

  • De filter nakijken op voorwerpen. De filter kan verstopt zitten met kalk, haar, pluizen, stof of ander vuil.
  • Afvoerbuizen controleren op vuil en verstopping.
  • Slangen en buizen controleren op verstopping.

AEG wasmachine geeft nog E20 storing, Help!

Is de E20 storing van je AEG wasmachine nog steeds zichtbaar? Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jouw buurt. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel een monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor AEG wasmachine reparaties.

Wat zijn de oorzaken van een AEG wasmachine foutmelding?

Doordat de machine via het display een error code aangeeft weet je direct dat er een storing is. ReparatieVakman.nl helpt jou met wat handige tips, om eventueel het probleem zelf op te kunnen oplossen. Let op: Error codes worden alleen aangegeven op een wasmachine met een digitaal display. Daarnaast biedt ReparatieVakman.nl ook vaak een ‘eerste hulp bij storingen’ om jou verder te helpen.

Om jou tijd en moeite te besparen, vind je hier ons advies op de meest voorkomende AEG storingen.