AEG wasmachine storing E40

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn AEG wasmachine geeft storing E40, wat moet ik doen?

Ondanks de goede kwaliteit van de AEG wasautomaten kan het voorkomen dat jouw AEG wasmachine een probleem geeft. Deze dient dan zo snel mogelijk verholpen te worden. ReparatieVakman.nl heeft handige tips opgezet om de “AEG wasmachine storing E40” zelf te kunnen oplossen.

AEG wasmachine storing c1

Mogelijke oorzaken: AEG wasmachine storing E40

ReparatieVakman.nl komt de AEG wasmachine E40 regelmatig tegen bij oude en nieuwe wasmachines. Daarom weten onze vakmannen vaak de exacte oorzaak en welke middelen ze moeten gebruiken bij een AEG wasmachine reparatie.

AEG wasmachine storing E40 zelf oplossen?

Staat de storing E40 in het display van jouw wasmachine? Een E40 errorcode betekend dat er problemen zijn met de deurvergrendeling van de wasmachine. De foutmelding geeft aan dat de deur nog open staat of niet goed gesloten is.

  • Controleer of er geen was tussen de deur zit. Dit kan ervoor zorgen dat het deurtje van de wasmachine niet goed afsluit.
  • Controleer of de deur goed is afgesloten. Druk de wasmachine deur stevig aan en zorg dat je een klik hoort. Dit betekent dat de deur gesloten is.

AEG wasmachine geeft nog E40 storing, Help!

Is de E40 storing van je AEG wasmachine nog steeds zichtbaar? Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jou buurt. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel een monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor AEG wasmachine reparaties.

Wat zijn de voordelen van een AEG wasmachine storing?

Een foutmelding  laat jou precies zien wat er aan de hand is met jouw wasautomaat. Hier mee kun je zelf de betekenis van het storingsnummer (ook wel foutcode genoemd) opzoeken in de bijgeleverde handleiding, of op de meeste websites van de fabrikanten.

Let op: bij foutmeldingen worden alleen aangegeven als jouw wasmachine een digitaal display heeft. Daarnaast biedt ReparatieVakman.nl ook ‘eerste hulp bij storingen’ om jou verder te helpen.

Om jou tijd en moeite te besparen, vind je hier ons advies op de meest voorkomende AEG storingen.