AEG wasmachine storing E10

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn AEG wasmachine geeft storing E10, wat moet ik doen?

Stapelt jouw wasgoed op en ben je al begonnen met het zoeken naar een oplossing? Bij sommige oplossingen kan je het zelf oplossen. ReparatieVakman.nl heeft voor jou handige tips opgezet om de “AEG wasmachine storing E10” zelf te kunnen oplossen.

AEG wasmachine storing c1

Mogelijke oorzaken: AEG wasmachine storing E10

Onze vakmannen komen de AEG wasmachine E10 regelmatig tegen bij oude wasmachines. Daarom weten deze vakmannen vaak de exacte oorzaak en welke middelen ze moeten gebruiken bij een AEG wasmachine reparatie.

AEG wasmachine storing E10 zelf oplossen?

Er is een probleem is met de watertoevoer. De wasmachine krijgt niet voldoende water binnen om te wassen.

  • Controleer eerst of de kraan is dichtgedraaid.
  • Controleer of de toevoerslang niet bekneld of geknikt ligt.
  • Het kan ook zijn dat het zeefje in de toevoerslang verstopt zit. Draai de kraan dicht en koppel de slang af. Hier kan nog wat druk op staan, dus houd een handdoek bij de hand. Controleer het zeefje dat bij de uitgang van de waterkraan zit en reinig deze zo nodig.

AEG wasmachine geeft nog E10 storing, Help!

Is de E10 storing van je AEG wasmachine nog steeds zichtbaar? Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jouw buurt. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel een monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om je van een passende oplossing te voorzien.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor AEG wasmachine reparaties.

Wat zijn de oorzaken van een AEG wasmachine storing?

Een foutcode geeft aan wat er mis is. Hiermee kan je snel achter komen wat de oorzaak is. Het is handig om de foutcode door te geven aan een vakman waardoor er geen technische kennis is vereist. Zo begrijpen jullie elkaar beter waardoor de vakman aan jou gerichter advies kan geven.

Om het zoekwerk te verminderen hebben wij voor jou de AEG storingen samengesteld en per storing een uitleg gegeven.