AEG wasmachine storing EF0

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn AEG wasmachine geeft storing EF0, wat moet ik doen?

Het merk AEG staat bekend als fabrikant van wasmachine en ander witgoed dat over het algemeen weinig problemen vertoont. Als een AEG wasmachine ouder wordt dan neemt de kans op een storing toe. Bij ReparatieVakman.nl maken we namelijk altijd tijd om jou te voorzien van echt onafhankelijk advies over de werkelijke staat van jou wasautomaat.

ReparatieVakman.nl heeft handige tips opgezet om de “AEG wasmachine storing EFO” zelf te kunnen oplossen.

AEG wasmachine storing c1

Mogelijke oorzaken: AEG wasmachine storing EF0

Onze vakmannen komen de AEG wasmachine EF0 regelmatig tegen bij oude wasmachines. Daarom weten deze vakmannen vaak de exacte oorzaak en welke middelen ze moeten gebruiken bij een AEG wasmachine reparatie.

AEG wasmachine storing EF0 zelf oplossen?

De AEG EF0 storing geeft aan dat het beschermingssysteem tegen waterlekkage, in werking is getreden. Dit kan komen door een lekkage, of doordat je te veel wasmiddel hebt gebruikt. Hierdoor ontstaat er te veel schuim. Dit schuim lekt vervolgens op de bodemplaat die vervolgens deze melding geeft.

  • Zet de wasmachine uit en haal deze van het stroom. Schakel vervolgens de machine weer in en kijk of de melding is verdwenen. Als de melding verdwenen is, draai dan een lege was op de hoogste temperatuur.
  • Als de melding niet verdwenen is, koppel dan het apparaat los van de stroomvoorziening en sluit de kraan.

AEG wasmachine geeft nog EF0 storing, help!

Is de EF0 storing van je AEG wasmachine nog steeds zichtbaar? Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jou buurt. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor AEG wasmachine reparaties.

Wat zijn de voordelen van een AEG wasmachine storingen?

Een error code laat jou precies zien wat er aan de hand is met jouw wasautomaat. Hier mee kun je zelf de betekenis van het storingsnummer (ook wel foutcode genoemd) opzoeken in de bijgeleverde handleiding, of op de meeste websites van de fabrikanten.

Let op: bij error codes worden alleen aangegeven op een wasautomaat voorzien van een digitaal display. Daarnaast biedt ReparatieVakman.nl ook vaak een ‘eerste hulp bij storingen’ om jou verder te helpen.

Om jou tijd en moeite te besparen, vind je hier ons advies op de meest voorkomende AEG storingen.