AEG wasmachine storing C1

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn AEG wasmachine geeft storing C1, wat moet ik doen?

Merk je dat de wasmachine niet goed werkt of geeft de wasmachine een storingsnummer? Bij ReparatieVakman.nl maken we altijd tijd om jou te voorzien van echt onafhankelijk advies over de werkelijke staat van jouw wasmachine. Daarnaast heeft ReparatieVakman.nl voor jou handige tips opgezet om de “AEG wasmachine storing C1” zelf te kunnen oplossen.

AEG wasmachine storing c1

Mogelijke oorzaken: AEG wasmachine storing C1

Onze monteurs komen de AEG wasmachine storing C1 regelmatig tegen bij oude en nieuwe wasmachines. Hierdoor weten deze monteurs vaak de exacte oorzaak en welke middelen ze moeten gebruiken bij een AEG wasmachine reparatie.

Geeft jouw AEG wasmachine de storing C1? Dit betekent dat de watertoevoer is geblokkeerd en dat je wasmachine geen water meer kan afvoeren.

De volgende oorzaken kunnen aan de hand zijn:

  • Het filter in de watertoevoerslang mogelijk vies;
  • Mogelijk dat er een knik zit in de toevoerslang;
  • Mogelijk dat de druk in de waterleiding te laag is;
  • De waterkraan is niet volledig opengedraaid.

AEG wasmachine storing C1 zelf oplossen?

  • Maak het filter in de watertoevoer schoon;
  • Controleer of toevoerslang niet beschadigd is en check of er geen knik zit in de toevoerslang;
  • Zet het wasprogramma uit en draai de kraan volledig open. Kies opnieuw hetzelfde programma en start de wasmachine.

AEG wasmachine geeft nog C1 storing, Help!

Lukt het toch niet om de storing zelf op te lossen? Wij helpen jou omdat we merken dat het lastig is om de juiste monteur te vinden voor jouw zoekterm “AEG wasmachine storing C1”. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel een monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor AEG wasmachine reparaties.

Wat zijn de oorzaken van een AEG wasmachine storing?

Voor iedereen is het handig dat een machine een foutmelding informeert. Hierdoor kom je gemakkelijk achter wat mogelijk de oorzaak is.

Om het zoekwerk te verminderen hebben wij voor jou veel voorkomende AEG storingen samengesteld en per storing een uitleg gegeven.