AEG Lavamat wasmachine centrifugeert niet

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn AEG Lavamat wasmachine centrifugeert niet

Plotseling voel je dat het wasgoed nog kletsnat is, omdat de AEG wasmachine niet centrifugeert. Dit is niet wat je verwacht na een wasbeurt. Bij een dergelijke constatering is het verstandig om de wasmachine niet meer te gebruiken, maar eerst te kijken naar een aantal mogelijke oorzaken.

AEG wasmachine storing c1

Mogelijke oorzaken: AEG Lavamat wasmachine centrifugeert niet

Om erachter te komen wat de oorzaak is, hebben we een veel voorkomende oorzaak  beschreven:

  • De koolborstel is versleten;

Hoe kom je er achter of de koolborstels versleten zijn?

Koolborstels zijn slijtagegevoelige onderdelen, waarvan de levensduur afhangt van het gebruik van de machine. Hieronder vind je een aantal veelvoorkomende signalen:

Zit jouw klacht hier ook niet tussen? Dan is de kans groot dat je de koolborstels moet gaan vervangen.

Mijn AEG Lavamat wasmachine geeft nog steeds storing, Help!

Kom je er niet uit en is het lastig om de juiste vakman te vinden voor jouw zoekterm “ AEG Lavamat wasmachine centrifugeert niet”? Dán heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één vakman tot jouwbeschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om je van een passende oplossing te voorzien.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor AEG Lavamat wasmachine reparaties.

Wat zijn de oorzaken van een AEG Lavamat wasmachine storing?

Voor iedereen is het handig dat een machine een foutmelding informeert. Hierdoor kom je gemakkelijk achter wat mogelijk de oorzaak is.

Om het zoekwerk te verminderen hebben wij voor jou veel voorkomende AEG Lavamat storingen samengesteld en per storing een uitleg gegeven.