AEG wasmachine storing EFO

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn AEG wasmachine geeft storing EFO, wat moet ik doen?

Zie je een foutmelding op jouw AEG wasmachine? Geen paniek! Bij ReparatieVakman.nl kan je gemakkelijk achterhalen wat de foutcodes betekenen. Het is verstandig om eerst de beschrijving van een foutmelding door te nemen, waardoor je gemakkelijk achter kan komen wat de oorzaak is. ReparatieVakman.nl  heeft handige tips opgezet om de “AEG wasmachine storing EFO” zelf te kunnen oplossen.

AEG wasmachine storing c1

Mogelijke oorzaken: AEG wasmachine storing EFO

Zodra er water op de bodemplaat van je AEG wasmachine komt, dan krijg je storing EFO te zien. Om deze foutcode zelf op te lossen kan je de tips hieronder volgen:

AEG wasmachine storing EFO zelf oplossen?

De AEG EFO storing komt voornamelijk voor bij oudere AEG wasmachines. Deze foutcode betekent dat het water in je wasmachine niet wordt afgevoerd.

  • Zet de wasmachine uit en haal de stekker uit het stopcontact;
  • Zet een voorwerp bijvoorbeeld plank of aantal stenen onder de voorste poten van je wasmachine. Hierdoor loopt het water weg naar achteren;
  • Zet de wasmachine ergens waar het droog is en wacht 24 uur;
  • Zet de stekker weer in en gebruik minder zeep.

AEG wasmachine geeft nog EFO storing, help!

Is de EFO storing van je AEG wasmachine nog steeds zichtbaar? Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jou buurt. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor AEG wasmachine reparaties.

Wat zijn de voordelen van een AEG wasmachine storing?

Krijg je plotseling een storingsnummer te zien op het display en weet je niet wat je er mee moet doen? Door middel van een storingscode kan je weten wat er aan de hand is met je machine. Hiermee kun je gemakkelijk achter halen wat het probleem is. Tevens is het handig om de storingsnummer door te geven aan een vakman waardoor er geen technische kennis is vereist. Zo begrijpen jullie elkaar beter waardoor de vakman aan jou gerichter advies kan geven.

Om het zoekwerk te verminderen hebben wij voor jou de AEG storingen samengesteld en per storing een uitleg gegeven.