Wasmachine reparatie Utrecht

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Laat je wasmachine repareren in de regio Utrecht

Heeft je wasautomaat het begeven en zit je hier niet op te wachten? Wij hebben voor jou de juiste vakmannen geselecteerd, zodat jij snel in aanraking komt met een erkende vakman in de regio Utrecht. Al onze vakmannen zijn lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk in Nederland.

screenshot-2023-08-14-141445

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw wasmachine te repareren in Utrecht?

Kies je vakman
Neem contact op met één van onze winkels (zie onderaan de lijst met beschikbare vakmannen) die wij voor jou geselecteerd hebben. Je bent zodoende verzekerd van de beste vakman bij jou in de buurt die langskomt om een onderzoek te verrichten wat er defect is aan je wasmachine;

Advies van een ervaren vakman
De specialist verteld jou van te voren wat het zal gaan kosten, voordat hij de machine gaat repareren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Utrecht betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Wasmachine repareren of vervangen in de regio Utrecht?

Voordat je een nieuwe wasmachine gaat aan schaffen of jouw wasmachine besluit te laten repareren in regio Utrecht, hebben wij voor jou tips samengesteld om eenvoudig zelf de getoonde storing te kunnen oplossen. Dit bespaart voor jou hopelijk onnodige uitgaves.

Heb je het probleem niet zelf kunnen oplossen en/of achterhalen? Dan adviseren wij jou om advies te vragen bij één van onze witgoed specialisten in de regio Utrecht. Het is mogelijk dat de specialist, samen met jou, op afstand al kan achterhalen wat de oorzaak is van het defect en wat de eventuele kosten kunnen zijn. In sommige gevallen is dit lastig van een afstand te bepalen. Dan zal de monteur adviseren om bij je langs te komen voor een kwalitatieve controle. Bekijk hieronder in de geselecteerde vakmannen in de regio Utrecht.

Wasmachine defect? Selecteer jouw vakman in Utrecht

Het repareren van wasmachine doen wij ook in Utrecht. In de gemeente Utrecht repareren onze vakmannen graag in Maarssen, Harmelen, Breukelen, Nieuwegein, Montfoort, Bunnik, Zeist en De Bilt.

Doordat onze vakmannen uit de buurt komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis. Kies jouw vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.