Wasmachine reparatie Rotterdam

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Laat je wasmachine repareren in de regio Rotterdam

Begint het lastig te worden om het wasgoed met je handen te wassen of stapelt het wasgoed op? Wil je jouw wasmachine weer snel werkend hebben? Bij ReparatieVakman.nl werkt het snel om een wasautomaat te laten repareren. Er is namelijk altijd wel een erkende monteur bij jou in de buurt. Waar je ook woont, wij hebben meer dan 200 specialisten tot jouw beschikking.

screenshot-2023-08-14-141445

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw wasmachine te repareren in Rotterdam?

Wij willen dat onze klanten tevreden zijn door onze service. Daarom geloven wij ook in onze vakmannen. Al onze vakmannen zijn lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk). Dus altijd de beste vakman voor wasmachine reparatie in Rotterdam.

Kies je vakman
Neem contact op met één van onze winkels (zie onderaan de lijst met beschikbare vakmannen) die wij voor jou geselecteerd hebben. Je bent zodoende verzekerd van de beste vakman bij jou in de buurt die langskomt om een onderzoek te verrichten wat er defect is aan je wasmachine;

Advies van een ervaren vakman
De specialist verteld jou van te voren wat het zal gaan kosten, voordat hij de machine gaat repareren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Rotterdam betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Wasmachine repareren of vervangen in de regio Rotterdam?

Wij helpen jou graag om meer inzicht te bieden zodat jij betere keuzen kunt maken tussen een nieuwe wasmachine kopen of je wasmachine laten repareren. Hiervoor hebben wij voor jou een aantal vragen samengesteld die jou gaat helpen om de juiste keuzen te kunnen maken.

Leeftijd van wasmachine
Wanneer heb je wasmachine gekocht? Mocht je wasmachine ouder dan 10 jaar zijn dan is de kans groter dat de monteur aangeeft om een nieuwe wasmachine te kopen.

Energieverbruik tussen een oude en een nieuwe wasmachine?
Tegenwoordig zijn de wasmachines zuiniger geworden. Het is verstandig om er eerst achter te komen welke energielabel jouw defecte wasmachine heeft of hoeveel stroom deze verbruikt. Hiermee kan je bepalen of een nieuwe wasmachine kopen met een minimale A+ label verstandiger is dan je wasmachine laten repareren.

Wil je achter komen wat exact de kosten zijn van wasmachine reparatie in regio Rotterdam? Neem dan contact met één van onze vakman.

Selecteer jouw vakman in Rotterdam!

Het repareren van wasmachine doen wij ook in Rotterdam. In Rotterdam komen we aan huis in onder andere ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, De Lier, Schipluiden, Maasdijk, Maasland, Delft, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Delfgauw, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zevenhuizerplas, Nieuwerkerk, aan den IJssel, Moordrecht, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Bolnes, Slikkerveer, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Oud-Beijerland, Poortugaal, Spijkenisse, Geervliet en Heenvliet.

Doordat onze vakmannen uit de buurt komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis.

We hebben direct al een paar goede vakmannen uit de buurt voor je geselecteerd. Kies jouw vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.