Wasmachine reparatie Amersfoort

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Laat je wasmachine repareren in de regio Amersfoort

Als je wasmachine onverwachts kapot gaat, geeft dit groot ongemak. Meestal gebeurt het nét als er een grote stapel wasgoed klaar ligt om gewassen te worden. ReparatieVakman.nl heeft voor reparatie aan wasmachines in de regio Amersfoort een aantal erkende vakmannen geselecteerd, zodat wij aan jou de juiste diensten kunnen leveren. Het is dan fijn dat een specialist in witgoed vaak binnen één werkdag bij jou thuis kan zijn.

screenshot-2023-08-14-141445

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw wasmachine te repareren in Amersfoort?

Onze vakmannen vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Daar hebben wij onze service volledig op ingericht. Al onze specialisten zijn lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste monteur voor reparaties aan wasmachines in de regio Amersfoort.

Kies je vakman
Neem contact op met één van onze winkels (zie onderaan de lijst met beschikbare vakmannen) die wij voor jou geselecteerd hebben. Je bent zodoende verzekerd van de beste vakman bij jou in de buurt die langskomt om een onderzoek te verrichten wat er defect is aan je wasmachine;

Advies van een ervaren vakman
Na het onderzoek vertelt de vakman wat het defect inhoudt. Tevens wordt verteld hoeveel een reparatie kost en/of wordt er een advies gegeven of een nieuwe wasmachine kopen verstandiger is. Soms kan een reparatie duurder zijn dan het aanschaffen van een nieuwe machine;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende witgoed specialist betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten controleren/ reparatie werkzaamheden).

Wasmachine laten repareren of vervangen?

Jouw wasmachine laten repareren door één van onze vakmannen hoeft voor jou niet de hoofdprijs te betekenen. Wij werken vanaf het vaste lage tarief van € 65,-. Dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten reparatie. 80% procent van de problemen met wasmachines kan binnen deze tijd gerepareerd worden. Is jouw wasmachine ouder dan 10 jaar en geeft het een motorstoring, dan is de kans groot dat de machine vervangen dient te worden. Vraag dit gerust aan één van onze vakmannen, vóór we langskomen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Voordat je een monteur gaat inschakelen is het ook handig om eerst naar onze tips te kijken.

Wasmachine kapot? selecteer jouw vakman in Amersfoort

Doordat onze vakmannen uit de buurt Amersfoort komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis. In de provincie Utrecht ligt Amersfoort. Zo zijn wij onder andere werkzaam in de volgende woonplaatsen:

  • Amersfoort;
  • Soest;
  • Baarn;
  • Soesterberg;
  • Leusden;
  • Hoevelaken;
  • Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg;
  • Woudenberg en Zeist.

We hebben direct al een paar goede vakmannen uit de buurt voor je geselecteerd.