Vaatwasser reparatie

  • Een vast laag starttarief
  • Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd
  • Meer dan 200 lokale vakmannen

Reparatie van jouw vaatwasser

Heeft jouw vaatwasser het begeven? Je hebt natuurlijk geen zin om met de hand af te wassen. Dat kost veel extra tijd. 

Om jou snel van dienst te kunnen zijn heeft ReparatieVakman.nl meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Bij ReparatieVakman.nl vind je in 3 stappen altijd de juiste vakman bij jou in de buurt, en vaak staan ze al binnen 1 werkdag op de stoep.

Hoe gaat ReparatieVakman te werk om jouw vaatwasser te repareren?

Kies je vakman
Met ruim 200 aangesloten vakspeciaalzaken hebben wij altijd een ervaren monteur bij jou in de buurt. Selecteer een vakman bij jou in de buurt en laat je vaatwasser onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
Na het onderzoek vertelt onze ervaren monteur wat het defect inhoudt. Daarnaast wordt direct aangeven wat een eventuele reparatie kost. Het zou ook kunnen dat de monteur de oplossing biedt een nieuwe vaatwasser aan te schaffen omdat de reparatie duurder kan zijn dan een nieuwe machine;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende witgoedspecialist betaal je een vast tarief van €65,-. Dit bedrag bestaat uit de voorrijdkosten en 15 minuten onderzoek of reparatie.

Apparaat stuk?
Vind hier je vakman!

Vaatwasser repareren of onderhouden?

Onze vakmannen vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Daar hebben wij onze service volledig op ingericht. Onze specialisten zijn namelijk allemaal lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk van de branche.

Mogelijke oplossingen

Voordat je een monteur gaat inschakelen is het handig om eerst naar onze tips en foutcodes te kijken. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een vakman.

Vaatwasser defect of verstopt?

Controleer eerst of de afvoer geblokkeerd is door etensresten of andere voorwerpen. Haal de filter van de afvoerpomp uit het apparaat en schep het water weg. Vervolgens maak je de afvoerpomp schoon wanneer deze vies is. Daarnaast is het ook handig om de filters te controleren, dat deze bijvoorbeeld goed zitten en of deze niet vies zijn.

Blijft het water in de vaatwasser staan? Controleer eerst of het water wel weg loopt als je de was opnieuw draait. Mocht het water toch in de machine blijven staan, is de kans groot dat de waterpomp defect is. Wij adviseren je dan de vaatwasser te laten nakijken door een erkende monteur bij jou in de buurt.

Meest voorkomende vaatwasser storingen (foutcodes) per merk

Ben je er nog niet achter gekomen wat de oorzaak is van jouw (defecte) vaatwasser? Dan raden we aan om de foutcode uit te lezen die op het scherm van de wasmachine getoond wordt. De foutcodes zijn per merk hieronder te vinden.

AEG vaatwasser storingen | Bosch vaatwasser storingen | Miele vaatwasser storingen | Bauknecht vaatwasser storingen | Samsung vaatwasser storingen | Siemens vaatwasser storingen | LG vaatwasser storingen

Staat het merk van je vaatwasser er niet tussen? Bekijk onze overige merken.

Kies het merk?

Vaatwasser reparatie bij jou in de buurt

Het repareren van vaatwasser doen wij bijna overal in Nederland, zoals in onderstaande woonplaatsen.

Staat je woonplaats er niet tussen? Maak dan direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij je langs.

AlkmaarAssenDordrecht
EnschedeMaastrichtVeenendaal
AlmereBredaDrachten
GroningenNijmegenVenlo
AmersfoortDen BoschEde
HaarlemRotterdamZaandam
AmsterdamDen HaagEindhoven
LeidenTilburgZoetermeer
ApeldoornDeventerEmmen
LelystadUtrechtZwolle
Apparaat stuk? Vind hier je vakman!