Zanussi wasmachine storing E90

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Zanussi wasmachine geeft storing E90, wat moet ik doen?

We weten dat apparaten niet altijd te vertrouwen zijn. Het gebeurd wel eens dat een apparaat stuk gaat of een storing aangeeft. Geen nood! ReperatieVakman.nl geeft handige tips en wat de betekenissen zijn van de Zanussi foutmeldingen.

Zanussi wasmachine storing

Mogelijke oorzaken: Zanussi wasmachine storing E90

Geeft jouw Zanussi wasmachine E90 storing? Dit betekend dat er problemen zijn met communicaties tussen printplaat ook wel moederbord genoemd en controlepaneel.

 

Zanussi wasmachine storing E90 zelf oplossen?

Om zelf de storing E90 op te kunnen lossen, volg de instructie hieronder:

  • Haal eerst de stekker van jouw wasmachine uit het stopcontact;
  • Haal vervolgens de bovenkant van je wasmachine los (de printplaat kan je vinden aan de voorkant van jouw wasmachine);
  • Vanaf de printplaat gaat er een blauwe kabel naar het controlepaneel (over het algemeen komt het probleem door de blauwe kabel die beschadigd is);
  • Je kunt het controlepaneel verwijderen door de schroeven los te draaien achter het zeepbakje en de plastic clips bovenaan los te maken;
  • Maak de blauwe kabel los en knijp de connector wat vaster samen met een knijptang om de verbinding te verstevigen;
  • Doe hetzelfde aan het andere uiteinde van de blauwe kabel en maak alles weer vast. Doe daarna de stekker weer in het stopcontact en kijk of storing E90 niet langer wordt weergegeven.

Help mijn Zanuss wasmachine geeft nog E90 storing!

Is het probleem nog niet verholpen en krijg je nog steeds de E90 Zanussi te zien? Wij komen de Zanussi wasmachine E90 regelmatig tegen, ook bij nieuwere Zanussi wasmachines. Laat het door een erkende vakman onderzoeken.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Zanussi wasmachine reparaties.

Wat zijn de voordelen van een Zanussi wasmachine storing?

De nieuwe Zanussi wasautomaten informeren met een storingsnummers wat er mis is met de wasmachine. De uitleg van dit storingscode is terug te vinden in de handleiding. Wij hebben voor de meeste foutcodes een advies gegeven, hiermee bespaar je het uitzoekwerk.

Sommige storingen kunnen complex zijn. Heb je geprobeerd om zelf de E90 storing op te lossen en kom je er niet uit? Dán heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één vakman tot jouwbeschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.