Zanussi wasmachine storing C1

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Zanussi wasmachine geeft storing C1, wat moet ik doen?

Krijg je op het display van jouw Zanussi wasmachine de C1 storing te zien? Geen nood! Hier vind je de betekenis van deze storing. Op deze manier kun je een overweging maken om zelf de storing op te lossen of het te laten repareren door een monteur.

Zanussi wasmachine storing

Mogelijke oorzaken: Zanussi wasmachine storing C1

Zie je een C1 foutmelding op het display van je Zanussi wasmachine? Dit houdt in dat er problemen zijn met de watertoevoer.

Zanussi wasmachine storing C1 zelf oplossen?

Wij adviseren de toevoerslang van de kraan te draaien en te controleren of er voldoende water uit de kraan komt. Een emmer van 10 liter moet binnen 1 minuut gevuld kunnen worden. Indien de kraan voldoende water levert, zit mogelijk de afvoerslang te diep in de afvoer. De afvoerslang mag max. maar 10 cm. in de afvoer hangen en de afvoerhoogte mag vanaf de vloer minimaal 30cm en maximaal 80cm hoog zijn.

Zanussi wasmachine geeft nog C1 storing, Help!

Is het probleem nog niet verholpen en krijg je nog steeds de C1 Zanussi te zien? Wij komen de Zanussi wasmachine C1 regelmatig tegen, ook bij nieuwere Zanussi wasmachines. Laat het door een erkende vakman onderzoeken.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Zanussi wasmachine reparaties.

Wat zijn de voordelen van een Zanussi wasmachine storing?

Over het algemeen geven de Zanussi wasmachines met een storingsnummer of foutcode aan wat er mis gaat met de afwasmachine. De uitleg van deze storingscode is terug te vinden in de handleiding. Wij hebben voor de meeste foutcodes een advies gegeven, hiermee bespaar je uitzoekwerk.