Whirlpool wasmachine foutmelding F13

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Whirlpool wasmachine geeft foutmelding F13

Ben je een storing tegengekomen tijdens het opstarten van je Whirlpool wasmachine en weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood! Bij ReparatieVakman.nl kan je snel achterhalen wat de oorzaak is van Whirlpool wasmachine foutmelding F13. Hiervoor hebben we aantal handige tips opgezet zodat je het zelf kan oplossen en / of doorgeven aan een vakman, waardoor de vakman jou sneller kan helpen.

Whirlpool wasmachine storing

Mijn Whirlpool wasmachine geeft foutmelding F13, wat kan ik doen?

Krijg je een F13 foutmelding te zien op je Whirlpool wasmachine? Dit houdt in dat de deur openstaat of dat er een probleem is met de deurslot.

De volgende oorzaken kunnen aan de hand zijn:

  • Teveel wasgoed in de trommel, hierdoor is het mogelijk dat de deur niet goed dicht kan;
  • Mogelijk is de deurslot defect.

Whirlpool wasmachine foutmelding F13 zelf oplossen?

  • Zet de wasmachine uit en probeer zonder wasgoed deur eerst goed dicht te krijgen en dan het machine opnieuw aanzetten;
  • Vervang nieuwe deurslot.

Whirlpool wasmachine geeft nog F13 foutmelding, help!

Is het probleem nog niet verholpen en krijg je nog steeds de melding F13 te zien? Wij komen de Whirlpool wasmachine foutmelding F13 regelmatig tegen, ook bij nieuwere Whirlpool wasmachines. Onze vakmannen kunnen de storing van jouw wasmachine snel uitlezen en tegen een aantrekkelijk tarief repareren.

Wat kan je met een foutmelding van Whirlpool wasmachine?

Jouw Whirlpool wasmachine geeft een storingsnummer of foutcode, hiermee kom je er snel achter wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Vaak kan je met onze samengestelde Whirlpool storingen eenvoudig achterhalen wat er kapot is aan jouw wasautomaat en hoe je dit zelf op kunt lossen. Lukt het nou niet, en heb je een specialist nodig voor jouw Whirlpool wasmachine? Neem dan contact op met één van onze vakmannen bij jou in de buurt.

Laat je Whirlpool wasmachine F13 foutmelding controleren door een vakman

Heb je eerst geprobeerd om de foutmelding F13 zelf op te lossen maar ben je toch niet uitgekomen? We weten dat je snel en goed geholpen wilt worden. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.