Whirlpool wasmachine storingen

Whirlpool wasmachine storingen

Whirlpool is een Amerikaanse fabrikant van huishoudapparatuur. De complete wasmachines van Whirlpool zijn altijd van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij Whirlpool heb je ruim de keuze uit zeer zuinige, milieubewuste of extra stille wasmachines. Eind jaren negentig nam Whirlpool de Duitse firma Bauknecht over. Een merk dat nog steeds door Whirlpool op de markt wordt gezet. Momenteel is Whirlpool de grootste ter wereld als het gaat om wasmachines en ander huishoudelijk apparatuur. Kwalitatief goed apparatuur, maar ook goed apparatuur treedt wel eens in storing.

Wat kan je met Whirlpool wasmachine storingen / foutmeldingen?

Een foutmelding laat zien wat het probleem is van een (defecte) wasautomaat. Het is mogelijk om een foutmelding op te zoeken in de bijgeleverde handleiding of op de website van Whirlpool wasmachine. Om het snel en simpel te maken hebben wij in dit artikel veel voorkomende Whirlpool wasmachine storingen samengesteld. De voordeel van een foutmelding is dat je snel een oorzaak kan achter halen. Hierdoor kan een vakman gerichter te werk gaan.

Laat je Whirlpool wasmachine foutmeldingen controleren door een erkende vakman

Wanneer een errorcode op je display verschijnt kan dat verschillende redenen hebben. Over het algemeen kan je de kleine wasmachinestoringen zelf oplossen.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze witgoedspecialisten lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Whirlpool wasmachine reparaties.

Veel voorkomende Whirlpool wasmachine foutmeldingen

De storingscode die op je display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben. Om erachter te komen wat er aan de hand is, hebben wij de veel voorkomende Whirlpool wasmachine foutmeldingen op een rijtje gezet.

Kom je er zelf niet uit? Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.

Foutcode
Oorzaak
FH
Wasmachine krijgt geen water
F09
Te hoog waterpeil
F18
Schuimvorming
FA
Aquastop ingeschakeld
FH
Storing waterinlaat
FP
Storing waterafvoer / pomp
Centrifugeert niet