Siemens wasdroger storing e90

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Siemens wasdroger storing E90, help!

Het is mogelijk dat jouw Siemens wasdroger in storing treedt en een foutmelding laat zien. Geen probleem! Bij ReparatieVakman.nl kan je gemakkelijk achterhalen wat Siemens wasdroger storing e90 betekend. Neem eerst de betekenis van een foutmelding door, waardoor je erachter kan komen wat de oorzaak mogelijk kan zijn. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl een aantal handige tips opgezet om een storing zelf te kunnen oplossen.

Wasdroger storing

Mijn Siemens wasdroger geeft de storing E90, wat kan ik doen?

Onze monteurs komen de Siemens storing E90 regelmatig tegen bij oude en nieuwe wasdrogers. Daarom weten deze monteurs vaak de oorzaak en welke middelen er kunnen gebruiken bij een Siemens wasdroger reparatie.

De storing E90 geeft aan dat er een probleem is met de printplaat. Dit betekend dat de printplaat beschadigd is of defect.

Siemens wasdroger storing E90 zelf oplossen?

Let op: haal eerst de stekker van de wasdroger uit het stopcontact!

Haal de bovenkant van de wasdroger eraf en kijk links aan de voorkant. Daar bevindt zich de printplaat. Dit is het controlepaneel waar een blauwe kabel naar toe loopt.. In de meeste gevallen veroorzaakt deze kabel de storing, doordat de kabel beschadigd is of de verbinding aan een van beide kanten niet goed bevestigd is. Je kunt het controlepaneel verwijderen door de schroeven los te draaien achter het zeepbakje en de plastic clips bovenaan los te maken. Maak de blauwe kabel los en knijp de connector wat vaster samen met een knijptang om de verbinding te verstevigen. Doe hetzelfde aan de andere uiteinde van de blauwe kabel en maak alles weer vast. Doe daarna de stekker weer in het stopcontact en kijk of foutcode E90 niet langer wordt weergegeven.

Siemens wasdroger geeft nog E90 storing, help!

Is de E90 storing van je Siemens wasdroger nog steeds zichtbaar? Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jou buurt. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Wat kan je met een E90 storing van Siemens wasdroger?

Alle wasdroger fabrikanten vonden het een goed idee om voor elk storing een foutmelding te geven, deze kun je vervolgens op het internet vinden of in de bijgeleverde handleiding. Omdat onze vakmannen ervaring hebben met Siemens wasdroger reparaties, weten de vakmannen exact waar het probleem zit. Hiermee begrijpen jullie elkaar beter waardoor je tijd en geld bespaart.