Miele vaatwasser storing F24

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Miele vaatwasser storing F24, help!

Zal je net zien, net wanneer je een grote berg serviesgoed wil weg werken geeft je Miele vaatwasser een foutmelding. De vaatwasser geeft met een foutcode aan dat er een probleem is met het verwarmingsrelais. We liggen je graag uit hoe je met een aantal codes de machine weer aan de praat kan krijgen.

Miele vaatwasser storing

Mogelijke oorzaken: Miele vaatwasser storing F24

Miele vaatwasser storing F24 duidt op problemen met het verwarmingsrelais. Het is mogelijk dat het twee problemen aanduidt. Het is mogelijk dat het relais niet goed geïsoleerd is tegen vocht, waardoor er vocht in het relais is ontstaan. Het is ook mogelijk dat de contactpunten van het relais gesmolten zijn of dat er vuil tussen de punten komt waardoor het niet meer goed functioneert.

Miele vaatwasser storing F24 zelf oplossen?

Er zijn geen simpele mogelijkheden om de Miele F24 storing zelf op te lossen. Wij raden je aan om het relais te laten vervangen  door een erkende vakman.

Wat kan je met een F24 storing van Miele vaatwasser

De meeste Miele vaatwassers geven met een storingscode of foutmelding aan wat er mankeert aan de vaatwasser. De uitleg van deze storingscodes zijn terug te vinden in de handleiding. Voor bepaalde storingen is het niet mogelijk dat je zelf de storing kan verhelpen.