AEG vaatwasser storing I30

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

AEG vaatwasser storing I30, help!

Wil je jouw serviesgoed door de AEG vaatwasser schoonmaken maar krijg je een storing te zien op het display? Je weet niet wat je ermee moet en waar het aan kan liggen? Geen probleem! Wij helpen jou graag door de juiste instructies te geven, zodat je de AEG vaatwasser storing I30 zelf kan oplossen. Mocht het lastig worden en heb je advies nodig van een AEG servicemonteur, wij helpen jou graag hiermee.

aeg vaatwasser storing

Mogelijk oorzaak: AEG vaatwasser storing I30

Wanneer de storing I30 in beeld verschijnt bij een AEG vaatwasser, dan betekent het dat er een waterlekkage is . Meestal ligt het aan een elektronische storing of een echte waterlekkage.

Controleer eerst of er een echte waterlekkage is ontstaan door de plint achter de vaatwasser te verwijderen en kijk onderin in het toestel met een zaklampje of er water ligt op de bodemplaat. Mocht er geen water liggen dan is er geen sprake van waterlekkage.

AEG vaatwasser storing I30 zelf oplossen?

Dit is een ernstige storing om zelf te kunnen oplossen. Wij adviseren dit door een erkende vakman te laten controleren.

Achterhalen van de oorzaak van de AEG vaatwasser storing?

Wanneer een AEG storing ziet op je vaatwasser display kan je snel achterhalen wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Denk hierbij aan een versleten onderdeel of defecte elektronica. Graag willen we jou helpen inzichtelijk te krijgen wat een bepaalde storing betekent. Dit alles om jouw snel te helpen het defect te achterhalen.