Wasmachine reparatie Leeuwarden

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Laat je wasmachine repareren in de regio Leeuwarden

Heb je moeite met het vinden van de juiste vakman omdat je een storingsnummer op jouw wasmachine ziet verschijnen en weet je niet wat je moet doen? Geen nood! ReparatieVakman.nl heeft meer dan 200 erkende vakmannen ter beschikking. Wij hebben al voor jou een aantal vakmannen geselecteerd voor wasmachine reparatie in Leeuwarden.

screenshot-2023-08-14-141445

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw wasmachine te repareren in Leeuwarden?

Ons doel: tevreden klanten!  Dit doen wij door alleen de beste vakmannen te selecteren voor  wasmachine reparatie in Leeuwarden. Al onze vakmannen zijn lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk).

Kies je vakman
Neem contact op met één van onze winkels (zie onderaan de lijst met beschikbare vakmannen) die wij voor jou geselecteerd hebben. Je bent zodoende verzekerd van de beste vakman bij jou in de buurt die langskomt om een onderzoek te verrichten wat er defect is aan je wasmachine;

Advies van een ervaren vakman
De specialist verteld jou van te voren wat het zal gaan kosten, voordat hij de machine gaat repareren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Leeuwarden betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Wasmachine reparatie door erkende vakman in Leeuwarden

Onze vakmannen staan altijd voor jou klaar. Wij geloven in onze vakmannen. Al onze vakmannen zijn lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk). Dus altijd de beste vakman voor wasmachine reparatie in Leeuwarden.

Wasmachine repareren of vervangen in de regio Leeuwarden

Wij helpen jou graag om de juiste beslissing te maken tussen het aanschaffen van een nieuwe wasmachine of om je huidige machine te laten repareren. Hiervoor hebben wij voor jou een aantal vragen samengesteld die helpen om deze keuze te kunnen maken.

  • Leeftijd van wasmachine
    Wanneer heb je de wasmachine gekocht? Bij wasmachine ouder dan 10 jaar, is de kans groot dat de monteur het advies geeft een nieuwe wasmachine aan te schaffen.
  • Energieverbruik tussen een oude en een nieuwe wasmachine
    Tegenwoordig zijn wasmachines zuiniger geworden. Het is daarom verstandig om er eerst achter te komen welk energielabel jouw defecte wasmachine heeft of hoeveel stroom deze verbruikt. Hiermee kan je bepalen of een nieuwe wasmachine kopen met een minimale A+ label verstandiger is, dan het laten repareren van jouw huidige wasmachine.

Wil je weten wat de kosten zijn voor het laten repareren van jouw defecte wasmachine? Kies dan de juiste vakman uit jouw buurt.

Wasmachine kapot? Selecteer jouw vakman in Leeuwarden

Het repareren van wasmachine doen wij ook in Leeuwarden. In de gemeente Leeuwarden repareren we aan huis in de omgeving van Huizum, Stiens, Goutum, Wirdum, Jelsum, Wyns, Marsum, Deinum, Hallum, Ouwe Syl en Britsum.

Doordat onze vakmannen uit de buurt komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis.

Kies jouw vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.