Wasmachine reparatie Geleen

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Laat je wasmachine repareren in de regio Geleen

Kom je niet meer verder met je wasgoed omdat je wasmachine het heeft begeven? Geen paniek! ReparatieVakman.nl heeft meer dan 200 erkende vakmannen in dienst. Hiervoor hebben we voor wasmachine reparatie in Geleen een aantal erkende vakmannen geselecteerd, zodat onze vakmannen jou sneller en gemakkelijker kunnen helpen.

screenshot-2023-08-14-141445

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw wasmachine te repareren in Geleen?

Ons doel: tevreden klanten!  Dit doen wij door alleen de beste vakmannen te selecteren voor wasmachine reparatie in Geleen. Al onze vakmannen zijn lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk).

Kies je vakman
Tussen ons selectie aan vakmannen, hebben wij altijd een ervaren monteur die bij jou in de buurt is en langs kan komen om de machine te onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
De vakman vertelt jou hoe duur een reparatie is. Uiteraard krijg je de tijd om de juiste beslissing te nemen voor het laten repareren van jouw wasmachine;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Geleen betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Wasmachine repareren of vervangen in de regio Geleen

Wij helpen jou graag om de juiste beslissing te maken tussen het aanschaffen van een nieuwe wasmachine of om je huidige machine te laten repareren. Hiervoor hebben wij voor jou een aantal vragen samengesteld die helpen om deze keuze te kunnen maken.

  • Leeftijd van wasmachine
    Wanneer heb je de wasmachine gekocht? Bij wasmachine ouder dan 10 jaar, is de kans groot dat de monteur het advies geeft een nieuwe wasmachine aan te schaffen.
  • Energieverbruik tussen een oude en een nieuwe wasmachine
    Tegenwoordig zijn wasmachines zuiniger geworden. Het is daarom verstandig om er eerst achter te komen welk energielabel jouw defecte wasmachine heeft of hoeveel stroom deze verbruikt. Hiermee kan je bepalen of een nieuwe wasmachine kopen met een minimale A+ label verstandiger is, dan het laten repareren van jouw huidige wasmachine.

Wil je weten wat de kosten zijn voor het laten repareren van jouw defecte wasmachine? Kies dan de juiste vakman uit jouw buurt.

Wasmachine defect? Kies jouw vakman in Geleen

Het repareren van wasmachines doen wij natuurlijk ook in de omgeving Geleen! 

In de gemeente Geleen repareren onze vakmannen graag in Sittard, Umond, Berg en Terblijt, Limbricht, Maastricht-Airport, Stein, Elsloo, Selfkant, Koningsbosch, Spaanshuisken, Maasmechelen, Valkenburg, Meerssen, Nuth, Hoensbroek, Brunssum, Schinveld, Oirsbeek, Doenrade en Heerlen.

Doordat onze vakmannen uit de buurt komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis.

Kies jouw favoriete vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.