Wasmachine reparatie Nijmegen

  • Een vast laag starttarief
  • Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd
  • Meer dan 200 lokale vakmannen

Laat je wasmachine repareren in de regio Nijmegen

Werkt je wasmachine niet meer en ben je snel opzoek naar de juiste vakman in de regio Nijmegen? Wij helpen jou om je snel van dienst te kunnen zijn. Hiervoor hebben wij ervaren vakmannen geselecteerd uit de buurt Nijmegen.

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw wasmachine te repareren in Nijmegen?

We streven ernaar alle klanten tevreden te houden. Hiervoor zijn onze vakmannen lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk). Dus altijd de beste vakman voor een reparatie aan jouw wasmachine in Nijmegen.

Kies je vakman
Er komt een witgoedspecialist bij jou langs die de wasautomaat controleert;; 

Advies van een ervaren vakman
De specialist verteld jou van te voren wat het zal gaan kosten, voordat hij de machine gaat repareren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Nijmegen betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Apparaat stuk?
Vind hier je vakman!

Wasmachine repareren of vervangen in de regio Nijmegen?

Wij helpen jou graag om de juiste beslissing te nemen tussen een nieuwe wasmachine kopen of de wasmachine te laten repareren. Om je te helpen bij de keuze tussen een nieuwe wasmachine en het laten repareren van jouw wasmachine hebben we een aantal vragen samengesteld.

Nieuwe wasmachine toch beter resultaat?

Het energielabel van een wasmachine geeft zowel inzicht in het energieverbruik, was en droogresultaat.

Was resultaat: Bij was resultaat is het doel hoe schoon een was heeft gedraaid. Bijna alle nieuwe wasmachines krijgen hiervoor een A. 

Droogresultaat: 
Bij droogresultaat krijg je inzicht hoeveel er vocht in de was achterblijft na een wasbeurt. Wat positieve hieraan is dat hoe minder water in de wasgoed, hoe sneller de wasgoed is gedroogd. 

Over het algemeen score de wasmachines bij een droogresultaat een B en sommige wasmachine varianten scoren zelfs een A. Bij oudere wasmachines zijn het was- en droogresultaat te vinden. Hiermee kan je goed een vergelijking doen met je defecte wasmachine en een nieuwe wasmachine. 

Leeftijd van wasmachine:
Wanneer heb je wasmachine gekocht? Het is goed om te kijken naar de leeftijd van je wasmachine omdat de kans op reparatie hiermee vergroot of verkleind wordt. Bij een wasmachine ouder dan 10 jaar is de kans groot dat de monteur aangeeft een nieuwe wasmachine aan te schaffen.

Energieverbruik tussen een oude en een nieuwe wasmachine:
Tegenwoordig zijn de wasmachines een stuk zuiniger geworden dan vroeger. Het is verstandig om er eerst achter te komen welke energielabel jouw defecte wasmachine heeft of hoeveel stroom die verbruikt. Hiermee kan je bepalen of een nieuwe wasmachine kopen met een minimale A+ label verstandiger is dan je wasmachine laten repareren.

KIES JE VAKMAN

Wasmachine defect? Selecteer jouw vakman in Nijmegen

Het repareren van wasmachine doen wij ook in de omgeving Nijmegen. Rondom Nijmegen verrichten we reparaties in de plaatsen Beuningen, Wijchen, Malden en Groesbeek.

Doordat onze vakmannen uit de buurt komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis.

We hebben direct al een paar goede vakmannen uit de buurt voor je geselecteerd: Grootaarts in Nijmegen, Eltink Bemmel B.V. in Bemmel en Van Sommeren Elektro in Afferden.

Kies jouw vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.

Apparaat stuk? Vind hier je vakman!