Wasdroger reparatie Rotterdam

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Wasdroger reparatie Rotterdam

Merk je dat jouw wasdroger niet meer goed functioneert of gaat jouw wasdroger helemaal niet meer aan? Dit gebeurt altijd nét als er een grote stapel wasgoed klaarligt om gewassen te worden.

Om jou snel te helpen heeft ReparatieVakman.nl de witgoedspecialisten samengesteld voor de regio Rotterdam. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om voor jou van een passende oplossing te voorzien.

screenshot-2023-08-14-141445

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw wasdroger te repareren in Rotterdam

We streven ernaar dat alle klanten tevreden zijn en blijven. Hiervoor zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk). Dus altijd de beste vakman voor wasdroger reparatie in Rotterdam.

Kies je vakman
Vanuit geselecteerde vakmannen, hebben wij altijd een ervaren monteur die bij jou in de buurt is en langs kan komen om de machine te onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
De vakman vertelt jou hoe duur een reparatie is en uiteraard krijg je de tijd om de juiste beslissing te nemen voor het laten repareren van jouw wasdroger;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Rotterdam betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Wasdroger repareren of vervangen in de regio Rotterdam?

Wij helpen jou graag om meer inzicht te bieden zodat jij betere keuzen kunt maken tussen een nieuwe wasdroger kopen of je wasdroger laten repareren. Hiervoor hebben wij voor jou een aantal vragen samengesteld die jou gaat helpen om de juiste keuzen te kunnen maken.

Leeftijd van wasdroger
Wanneer heb je wasdroger gekocht? Mocht je wasdroger ouder dan 10 jaar zijn dan is de kans groter dat de monteur aangeeft om een nieuwe wasdroger te kopen.

Energieverbruik tussen een oude en een nieuwe wasdroger?
Tegenwoordig zijn de wasdrogers zuiniger geworden. Het is verstandig om eerst achter te komen welke energielabel jouw defecte wasdroger heeft of hoeveel stroom die verbruikt. Hiermee kan je bepalen of een nieuwe wasdroger kopen met een minimale A+ label verstandiger is dan je wasdroger laten repareren. 

Wil je achter komen wat exact de kosten zijn van wasdroger reparatie in regio Rotterdam? Neem dan contact met één van onze vakman. 

Kies je vakman

Wasdroger defect? Selecteer jouw vakman in Rotterdam

Het repareren van wasdroger doen wij ook in Rotterdam. In Rotterdam komen we aan huis in onder andere ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, De Lier, Schipluiden, Maasdijk, Maasland, Delft, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Delfgauw, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zevenhuizerplas, Nieuwerkerk, aan den IJssel, Moordrecht, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Bolnes, Slikkerveer, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Oud-Beijerland, Poortugaal, Spijkenisse, Geervliet en Heenvliet.

Doordat onze vakmannen uit de buurt komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis.

We hebben direct al een paar goede vakmannen uit de buurt voor je geselecteerd. Kies jouw vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.