Siemens wasmachine foutmelding F18

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Siemens wasmachine foutmelding F18

Geeft jouw Siemens wasmachine een foutmelding? Schaf dan niet te snel overhaast een nieuwe machine aan. Bij ReparatieVakman.nl maken we namelijk altijd tijd om jou te voorzien van echt onafhankelijk advies over de werkelijke staat van jou wasmachine. Uit de ervaring blijkt dat Siemens wasmachine reparatie vaak de voordeligste oplossing is.

ReparatieVakman.nl heeft een aantal handige tips opgezet om de Siemens wasmachine foutmelding F18 zelf te kunnen oplossen.

Siemens wasmachine reparatie

Mijn Siemens wasmachine laat de foutmelding F18 zien, wat nu?

Onze witgoed specialisten komen de Siemens foutmelding F18 regelmatig tegen bij oude en nieuwe wasmachines. Daarom weten deze specialisten vaak de exacte oorzaak en welke middelen ze moeten gebruiken bij een Siemens wasmachine reparatie. Foutmelding F18 geeft aan dat er een probleem is met de waterafvoer. De volgende oorzaken kunnen aan de hand zijn:

  • Het uiteinde van de afvoerslang is te hoog aangesloten op de afvoer;
  • Het pluizenfilter voor de afvoerpomp is verstopt.

Zelf oplossen?

  • Maak het filterhuis en pluizenfilter van jouw wasmachine goed schoon;
  • Zorg ervoor dat jouw wasmachine het afvoerwater niet hoger dan 1 meter hoeft te pompen.

Siemens wasmachine geeft nog F18 foutmelding, help!

Is de F18 foutmelding van je Siemens wasmachine nog steeds zichtbaar? Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jou buurt. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Wat kan je met een F18 foutmelding van Siemens wasmachine?

De nieuwe Siemens wasmachine zijn intelligenter geworden waardoor de machines weten wat er mis is. Het display toont een errorcode aan die aangeeft wat de oorzaak is. Dit kan je terug vinden in de bijgestuurde handleiding of op onze website. Daarnaast biedt ReparatieVakman.nl ook vaak een ‘eerste hulp bij storingen’ om jou verder te helpen.

Om jouw zoekwerk te verminderen hebben wij voor jou de Siemens storingen samengesteld en per storing oplossing en/of advies gegeven.