Siemens wasmachine foutmelding F12

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Siemens wasmachine geeft de foutmelding F12

Loop je tegen een problemen aan en weet je niet hoe je het moet oplossen? Koop dan niet te snel een nieuwe wasmachine. Bij ReparatieVakman.nl maken we namelijk altijd tijd om jou te voorzien van echt onafhankelijk advies over de werkelijke staat van jou wasautomaat.

ReparatieVakman.nl heeft een aantal handige tips opgezet om de Siemens wasmachine foutmelding F12 zelf te kunnen oplossen.

Siemens wasmachine reparatie

Mijn Siemens wasmachine laat de foutmelding F12 zien, wat nu?

Onze witgoed specialisten komen de Siemens foutmelding F12 regelmatig tegen bij oude en nieuwe wasautomaat. Daarom weten deze specialisten vaak de exacte oorzaak en welke middelen ze moeten gebruiken bij een Siemens wasmachine reparatie.

De foutmelding F12 geeft aan dat er een kortsluiting of motorstoring is.

Het is niet raadzaam om deze storing zelf te verhelpen
Om zelf de storing F12 (kortsluiting motor) op te lossen kan je wasmachine resetten. Mocht het probleem daarmee niet zijn verholpen, laat het dan controleren door een erkende monteur. Deze wasmachine storing is een gevoelige storing.

Tip: Ga niet zomaar resetten. De kans is groot dat er bij een kortsluiting blijvende motor beschadiging kan ontstaan.

Siemens wasmachine geeft nog F12 foutmelding, help!

Is de F12 storing van je Siemens wasmachine nog steeds zichtbaar? Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jou buurt. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Wat kan je met een F12 foutmelding van Siemens wasmachine?

Het wasmachinedisplay informeert je over de status van het wasmachine. Wasautomaatfoutcodes geven aan dat er een storing is. Hiervoor helpt ReparatieVakman.nl jou met een aantal handige tips, om een storing zelf te kunnen oplossen. Let op: bij wasautomaatfoutcodes worden alleen aangegeven als je wasmachine een digitaal display heeft. Daarnaast biedt ReparatieVakman.nl ook vaak een ‘eerste hulp bij storingen’ om jou verder te helpen.

Om jouw zoekwerk te verminderen hebben wij voor jou de Siemens foutmeldingen samengesteld en per storing oplossing en/of advies gegeven.