Samsung wasmachine foutmelding SE

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Samsung wasmachine geeft foutmelding SE. Help mij!

Als je wasmachine storing heeft of tijdens een wasbeurt stopt, kan dit diverse oorzaken hebben. Bij ReparatieVakman.nl kun je gemakkelijk achterhalen wat de foutcodes kunnen betekenen. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan kan één monteur van ons jou daarbij ondersteunen. ReparatieVakman.nl heeft altijd wel een vakman tot jouwbeschikking.

Samsung wasmachine

Mogelijke oorzaken: Samsung wasmachine foutmelding SE

De betekenis van foutmelding SE is geen aanleiding tot paniek. De foutmelding SE betekent in sommige wasmachine versies hetzelfde als foutcode 5E. We begrijpen de foutmelding, dus we zullen je wijzen op de mogelijke redenen voor het probleem:

  • De afvoerslang is verstopt
  • De wasmachinefilter van Samsung verstopt;
  • De draden die de pomp voeden mislukt;
  • De elektronische besturing is mislukt.

Samsung wasmachine foutmelding SE zelf oplossen?

Als de Samsung wasmachine een foutmelding SE of 5E geeft, is er een kans dat de afvoerpomp kapot is. De pomp is verantwoordelijk voor het afvoeren van het water. Om het probleem te voorkomen, moet het filter vervangt worden.

Mocht de afvoer vies zijn is het verstandig om de afvoer schoon te maken door middel van een ontstopper.

Controleer of de motor van afvoerpomp verstopt is of alle draden goed zijn verbonden. Daarnaast zet de tempreratuur van het water hoog en controleer dan of de afvoerpomp goed werkt.

Samsung wasmachine geeft nog SE foutmelding, help!

We merken dat het lastig is om de juiste monteur te vinden voor jouw zoekterm “Samsung wasmachine foutmelding SE”. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één monteur tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Samsung wasmachine reparaties.

Wat zijn de voordelen van een Samsung wasmachine foutmelding?

Het is mogelijk dat er verschillende foutcodes kunnen verschijnen op het display van de Samsung wasmachines, dat op een storing duidt. De uitleg van deze foutcode is terug te vinden in de handleiding. Wij hebben voor de meeste foutmeldingen een advies gegeven, hiermee bespaar je het uitzoekwerk.