Samsung wasmachine foutmelding 4C

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Samsung wasmachine geeft foutmelding 4C. Help mij!

Een defecte wasmachine is heel vervelend. Gelukkig kun je een aantal problemen zelf oplossen en heb je niet altijd een monteur of nieuwe machine nodig. Hiervoor helpen wij jou graag met wat handige tips te geven. Op deze manier is het gemakkelijk te  zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een specialist.

Samsung wasmachine

Mijn Samsung wasmachine laat foutmelding 4C zien, wat kan ik doen?

Een foutmelding 4C betekent dat je wasmachine geen of te weinig water komt in de machine. Wij helpen je hier stap voor stap doorheen.

Samsung wasmachine foutmelding 4C zelf oplossen?

  • Houdt de waterkranen open;
  • Controleer of de waterkranen niet bevroren zijn;
  • Controleer of het waterslang niet verstopt zit;
  • Controleer of wasautomaat met voldoende waterdruk functioneert;
  • Maak het gaasfilter, want het is mogelijk dat deze verstopt kan zijn.

Wat kan je met een Samsung wasmachine foutmelding?

Jouw Samsung wasmachine geeft een foutmelding of storingsnummer, hiermee kom je er snel achter wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Vaak kan je met onze samengestelde Samsung foutmeldingen eenvoudig achterhalen wat er kapot is aan jouw wasautomaat en hoe je dit zelf op kunt lossen. Lukt het nou niet, en heb je een specialist nodig voor jouw Samsung wasmachine? Neem dan contact op met één van onze specialisten bij jou in de buurt.

Laat je Samsung wasmachine storing controleren door een erkende vakman

Wanneer een foutmelding op je display verschijnt kan dat verschillende redenen hebben. Voor kleine wasmachinestoringen kan je over het algemeen zelf oplossen.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Samsung wasmachine reparaties.