Samsung wasmachine foutmelding 3E

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Help! Ik zie op mijn Samsung wasmachine een foutmelding 3E

Geeft jouw Samsung wasmachine de 3E foutmelding en wil je zelf achterhalen wat de juiste oplossing hiervoor is? In dit artikel vind je de betekenis van deze foutmelding. Op deze manier is gemakkelijk te zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een vakman.

Samsung wasmachine

Mijn Samsung wasmachine laat storing 3E zien, wat kan ik doen?

De foutmelding 3E geeft een motorstoring aan. De motor heeft een belangrijke rol bij een Samsung wasmachine. Wij adviseren eerst de tips te volgen in dit artikel. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een witgoedspecialist.

Samsung wasmachine foutmelding 3E zelf oplossen?

  • Controleer of de stekker van de wasmachine is aangesloten op een geaard stopcontact;
  • Is de machine direct aangesloten op de wandcontactdoos?;
  • (Er wordt dus geen gebruik gemaakt van een verlengsnoer of iets dergelijks);
  • Controleer hoeveel wasgoed er in de machine is geplaatst, is dit niet meer dan de max. aantal kilogram wasgoed?;
  • Verdwijnt de foutcode nadat je een aantal kledingstukken uit de machine hebt gehaald?

Tip: Een Samsung wasmachine kan de “foutmelding 3E” weergeven wanneer het maximaal aanbevolen belading wordt overschreden. Wanneer een foutmelding 3E niet verdwijnt en je wilt zeker zijn dat je wasautomaat binnen 24 uur weer goed werkt, kies dan voor een monteur bij jou in de buurt

Wat kan je met een Samsung wasmachine foutmelding?

Jouw Samsung wasmachine geeft een foutmelding of storingsnummer, hiermee kom je er snel achter wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Vaak kan je met onze samengestelde Samsung foutmeldingen eenvoudig achterhalen wat er kapot is aan jouw wasautomaat en hoe je dit zelf op kunt lossen. Lukt het nou niet, en heb je een specialist nodig voor jouw Samsung wasmachine? Neem dan contact op met één van onze specialisten bij jou in de buurt.

Laat je Samsung wasmachine storing controleren door een erkende vakman

Wanneer een foutmelding op je display verschijnt kan dat verschillende redenen hebben. Voor kleine wasmachinestoringen kan je over het algemeen zelf oplossen.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Samsung wasmachine reparaties.