Miele wasmachine storing F53

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Help mijn Miele wasmachine geeft storing F53!

Geeft jouw Miele wasmachine de storing F53? Geen probleem! Op deze pagina vind je de betekenis van deze storing. Op deze manier is gemakkelijk te zien of het verstandig is om het te laten repareren door een monteur of dat je zelf de storing kan oplossen.

Lukt het niet om het probleem zelf op te lossen? Dán heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één vakman tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om je van een passende oplossing te voorzien.

Miele wasmachine reparatie

Mijn Miele wasmachine geeft storing F53

De foutcode F53 geeft aan dat een snelheidssensor storing geeft. Deze sensor bepaalt hoe snel de motor draait op welk moment. De storing kan zitten in de motor, indien deze een ingebouwde sensor heeft voor de snelheid, maar de storing kan ook door andere elektronische mankementen komen.

Miele wasmachine storing F53 zelf oplossen?

Er zijn helaas geen simpele mogelijkheden om de F53 storing zelf op te lossen, de sensor zal in de meeste gevallen namelijk vervangen moeten worden.

Wij raden je aan om één van onze ReparatieVakmannen in te schakelen om de sensor te laten vervangen.

Wat betekenen de Miele wasmachine storingen?

De meeste Miele wasmachines geven met een storingscode of foutmelding aan wat er mankeert aan de wasmachine. De uitleg van deze storingscodes zijn terug te vinden in de handleiding. Voor bepaalde storingen is het niet mogelijk dat je zelf de storing kan verhelpen.

Veel voorkomende Miele wasmachine storingen

De storingscode die op je display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben. Om erachter te komen wat er aan de hand is, hebben wij de veel voorkomende Miele wasmachine foutmeldingen op een rijtje gezet.

Kom je er zelf niet uit? Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.