Miele wasmachine melding code invoeren

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Miele wasmachine reparatie

Miele wasmachine toont de melding “code invoeren”

Zal je net zien, net wanneer je een grote berg wasgoed wil weg werken geeft je wasmachine een foutmelding en is de deur met geen mogelijkheid open te krijgen. De wasmachine geeft met een code aan dat de deur is vergrendeld. We liggen je graag uit hoe je met een aantal codes de machine weer aan de praat kan krijgen.

Lukt het niet om je Miele wasmachine te vergrendelen of te ontgrendelen? Dán heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één vakman tot jouwbeschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Wat betekenen de Miele wasmachine storingen?

De meeste Miele wasmachines geven met een storingscode of foutmelding aan wat er mankeert aan de machine. De uitleg van deze storingscode is terug te vinden in de handleiding. Wij hebben voor elk foutcode een advies gegeven, hiermee bespaar wij jou een hoop uitzoekwerk.

Miele wasmachine melding code invoeren

Als je de instelling “afsluitfunctie’ activeert dan voorkom je dat jouw wasautomaat door vreemden gebruikt kan worden. Dit is ook een extra beveiliging, ideaal ook ter bescherming van kinderen die spelenderwijs mogelijk de machine kunnen activeren, wat voor gevaarlijke situaties kan leiden. Wanneer de afsluitfunctie is geactiveerd, moet je na het inschakelen van de wasmachine een wachtwoord invoeren om de wasautomaat te kunnen gebruiken.

Oplossing:
Geef de code “125” in en bevestig deze. Hiermee deactiveer je deze vergrendelingscode.

Is jouw Miele wasmachine vergrendeld?
De kinderbeveiliging is actief.

Lukt het niet om jouw Miele wasmachine te vergrendelen? Laat het dan door een erkende vakman onderzoeken.

Wasmachine reparatie

Veel voorkomende Miele wasmachine foutcodes

De storingscode die op je display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben. Om erachter te komen wat er aan de hand is, hebben wij de veel voorkomende Miele wasmachine foutmeldingen op een rijtje gezet.

Kom je er zelf niet uit? Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.