LG wasmachine storing OE

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

LG wasmachine geeft de storing OE

Heb je jouw LG wasmachine aangezet en krijg je een storingsnummer te zien? Weet je niet hoe je het kan oplossen? Bij ReparatieVakman.nl kan je snel achterhalen wat de oorzaak is van LG wasmachine storing OE. Hiervoor hebben we aantal handige tips opgezet zodat je het zelf kan oplossen en/of doorgeven aan een vakman, waardoor de vakman jou sneller kan helpen.

Lg wasmachine storing

Mijn LG wasmachine laat storing OE zien, wat kan ik doen?

Omdat wij de LG storing OE regelmatig tegen komen bij de oude en nieuwe wasmachines, weten onze vakmannen vaak snel de oorzaak te vinden en welke middelen ze kunnen gebruiken voor de juiste LG reparatie.

De storing OE geeft aan dat het de LG wasmachine niet is gelukt om de waterafvoer/pomp te laten werken. Het is mogelijk om deze storing zelf op te lossen.

De volgende oorzaken kunnen aan de hand zijn:

  • Het uiteinde van de afvoerslang is te hoog aangesloten op de afvoer;
  • Het pluizenfilter voor de afvoerpomp is verstopt.

LG wasmachine storing OE zelf oplossen?

  • Maak het filterhuis en pluizenfilter van jouw wasmachine goed schoon;
  • Zorg ervoor dat de wasmachine het afvoerwater niet hoger dan 1 meter hoeft op te pompen.

LG wasmachine geeft nog OE storing, help!

Is het probleem nog niet verholpen en krijg je nog steeds de melding OE te zien? Wij komen de LG wasmachine storing OE regelmatig tegen, ook bij nieuwere LG wasmachines. Onze vakmannen kunnen de storing van jouw wasmachine snel uitlezen en tegen een aantrekkelijk tarief repareren.

Laat je LG wasmachine OE storing controleren door een specialist

Heb je eerst geprobeerd om de storing OE zelf op te lossen maar ben je toch niet uitgekomen? We weten dat je snel en goed geholpen wilt worden. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.     

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor LG wasmachine reparaties.