LG wasmachine storing IE

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

LG wasmachine storing IE

Is je wasmachine defect of zie je een wasmachinestoring en zit je wasmand helemaal vol met wasgoed? Geen probleem! Bij ReparatieVakman.nl kan je snel achterhalen wat de oorzaak is van LG wasmachine storing IE. Hiervoor hebben we aantal handige tips opgezet zodat je het zelf kan oplossen en/of doorgeven aan een vakman, waardoor de vakman jou sneller kan helpen.

Lg wasmachine storing

Mijn LG wasmachine laat storing IE zien, wat nu?

Geeft jouw LG wasmachine de storing IE? Dit betekent dat de watertoevoer is geblokkeerd en dat je wasmachine geen water meer kan afvoeren.

De volgende oorzaken kunnen aan de hand zijn:

  • De druk in de waterleiding kan te laag zijn;
  • Het is mogelijk dat er een knik in de toevoerslang zit;
  • Het filter in de watertoevoerslang kan vies zijn;
  • De waterkraan is niet volledig opengedraaid.

LG wasmachine storing IE zelf oplossen?

  • Maak het filter in de watertoevoer schoon;
  • Controleer of toevoerslang niet beschadigd is en controleer dat er geen knik zit in de toevoerslang;
  • Zet het wasprogramma uit en draai de kraan volledig open. Kies opnieuw hetzelfde programma en start de wasmachine.

LG wasmachine geeft nog IE storing, help!

Is het probleem nog niet verholpen en krijg je nog steeds de melding IE te zien? Wij komen de LG wasmachine storing IE regelmatig tegen, ook bij nieuwere LG wasmachines. Onze vakmannen kunnen de storing van jouw wasmachine snel uitlezen, en tegen een aantrekkelijk tarief repareren.

Wat kan je met een IE storing van LG wasmachine?

Jouw LG wasmachine geeft een storing of foutcode, hiermee kom je er snel achter wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Vaak kan je met onze samengestelde LG storingen eenvoudig achterhalen wat er kapot is aan jouw wasautomaat en hoe je dit zelf op kunt lossen. Lukt het nou niet, en heb je een specialist nodig voor jouw LG wasmachine? Neem dan contact op met één van onze vakmannen bij jou in de buurt.

Laat je LG wasmachine IE storing controleren door een specialist

Lukt het niet om de storing IE zelf op te lossen? Dán heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één vakman tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om je van een passende oplossing te voorzien.    

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor LG wasmachine reparaties.