LG wasmachine storing AE

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

LG wasmachine geeft de storing AE

Heeft je LG wasmachine een storing gegeven nadat je het programma aan hebt gezet? Geen probleem! ReparatieVakman.nl kan je snel achterhalen wat de oorzaak is van LG wasmachine storing AE. Hiervoor hebben we aantal handige tips opgezet zodat je het zelf kan oplossen en/of doorgeven aan een vakman, waardoor de vakman jou sneller kan helpen.

Lg wasmachine storing

Mijn LG wasmachine laat storing AE zien, wat nu?

Geeft jouw LG wasmachine de storing AE? Dit betekent dat de wasmachine water heeft geconstateerd op de bodemplaat.

Vergeet niet de stekker uit het stopcontact te halen en draai vervolgens de kraan dicht. Het is een gevoelige storing, omdat er een kortsluiting kan ontstaan.

Het is niet raadzaam om deze storing zelf te verhelpen. De kans is groot dat er kortsluiting kan ontstaan.

Wil je tóch zelf de storing verhelpen?
Om zelf de storing AE op te kunnen lossen kan je de LG wasmachine resetten.

LG wasmachine geeft nog AE storing, help!

De lekkage kan op verschillende plekken ontstaan. Wij adviseren dit probleem door een erkende vakman te laten controleren. De vakmannen komen de LG wasmachine storing AE regelmatig tegen, ook bij nieuwere LG wasmachines. Onze vakmannen kunnen de storing van jouw wasmachine snel uitlezen, en tegen een aantrekkelijk tarief repareren.

Wat kan je met een AE storing van LG wasmachine?

Jouw LG wasmachine geeft een storing of foutcode, hiermee kom je er snel achter wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Vaak kan je met onze samengestelde LG storingen eenvoudig achterhalen wat er kapot is aan jouw wasautomaat en hoe je dit zelf op kunt lossen. Lukt het nou niet, en heb je een specialist nodig voor jouw LG wasmachine? Neem dan contact op met één van onze vakmannen bij jou in de buurt.

Laat je LG wasmachine AE storing controleren door een specialist

Lukt het niet om de storing AE zelf op te lossen? Dán heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één vakman tot jouw beschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om je van een passende oplossing te voorzien.    

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor LG wasmachine reparaties.