Bosch wasmachine storing F18

  • Een vast laag starttarief
  • Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd
  • Meer dan 200 lokale vakmannen

Help mijn Bosch wasmachine geeft de storing F18

Heb je geprobeerd om jouw Bosch wasmachine aan te zetten en krijg je de storing F18 te zien? Geen paniek! Bij ReparatieVakman.nl kan je snel achterhalen wat de oorzaak is van deze storing. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl een aantal handige tips beschreven, zodat je het zelf kan oplossen en / of doorgeven aan een monteur, waardoor de monteur jou sneller kan helpen.

Mijn Bosch wasmachine laat storing F18 zien, wat kan ik doen?

De storing F18 geeft aan dat er een probleem is met het waterafvoer van de Bosch wasmachine. Het is mogelijk om deze storing zelf op te lossen.

Bosch wasmachine storing F18 zelf oplossen?

  • Laat de wasmachine helemaal leeglopen;
  • Controleer het filter en/of pomp niet verstopt is, over het algemeen staat naast de pomp filterdop een slangetje;
  • Zet onder het slangetje een bakje en trek het dopje uit;
  • Laat het water helemaal leeglopen;
  • Draai de dop voorzichtig los, controleer het filter en controleer het schoepje met je vingers kunt draaien

Wasmachine stuk?
Vind hier je vakman!

Bosch wasmachine geeft nog F18 storing, help! 

Is het probleem niet nog verholpen en krijg je nog steeds de Bosch storing F18 te zien? Wij komen deze storing regelmatig tegen, ook bij de nieuwere Bosch wasmachines. Onze vakmannen kunnen de storing van jouw wasmachine snel uitlezen, en tegen een aantrekkelijk tarief repareren.

Wat kan je met een storingsnummer van Bosch wasmachine?

Gelukkig geven de wasmachines een storingsnummer aan. Hiermee kan je er snel achter komen welke soort storingen jouw wasmachine heeft. Bijvoorbeeld een lekkage op de bodemplaat van een wasmachine. Zo is het ook mogelijk om gerichter een reparatie te kunnen uitvoeren.  

In veel gevallen kan je met onze samengestelde Bosch storingen snel bepalen wat er kapot is aan jouw wasmachine en hoe je dit zelf op kunt lossen.

Heb je geprobeerd om de storing F18 zelf te repareren, maar kom je er niet uit? ReparatieVakman.nl heeft meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien. 

Laat je Bosch wasmachine F18 storing controleren door een erkende vakman

De storingscode die op je display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben. Om erachter te komen wat er aan de hand is, hebben wij de veel voorkomende Bosch wasmachine foutmeldingen op een rijtje gezet.

Kom je er zelf niet uit? Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.

Apparaat stuk? Vind hier je vakman!