Audio storingen

Audio storingen

In een audio apparaat zitten elektronische en mechanische onderdelen. Deze onderdelen kunnen kapot gaan, waardoor het audio apparaat dan niet goed of helemaal niet meer werkt. Elk audio systeem heeft zijn eigen specifieke storingen.

Wij repareren de volgende merken: Wij repareren de volgende merken: Bose, Denon, HEOS, Loewe, Marantz, Panasonic, Philips, Samsung en Sony.

Maak direct een reparatie afspraak met een van onze vakmannen, we komen graag bij jou langs.

Veel voorkomende audio problemen

  • Speaker werkt niet meer goed
  • De cd lade opent niet meer
  • Ik hoor een krakend geluid
  • De kabels moeten vervangen worden

Hoe gaan we te werk?

Kies je vakman
Met meer dan 200 ondernemers in Nederland die zijn aangesloten bij Reparatievakman is er altijd een specialist in de buurt. Kies de vakman in jouw regio en laat je koptelefoon, speaker of soundbar repareren.

Advies van onze vakmannen
Bij Reparatievakman stellen we altijd eerst een schatting van de kosten op voordat we jouw audio apparaat repareren. We vinden het namelijk belangrijk dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. We geven je de tijd om een weloverwogen beslissing te nemen over de reparatie van jouw soundbar, koptelefoon of speaker.

Laag starttarief
Onze vakmannen hanteren een vast tarief van €65,- inclusief voorrijdkosten en reparaties. Dit bedrag is het starttarief voor onze diensten.