Koelkast reparatie Rotterdam

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Laat je koelkast repareren in de regio Rotterdam

Merk je dat jouw koelkast niet meer goed koelt of gaat jouw koelkast helemaal niet meer aan? Geen paniek! Om jou snel te helpen heeft ReparatieVakman.nl de witgoedspecialisten samengesteld voor de regio Rotterdam. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om voor jou van een passende oplossing te voorzien.

Koelkast reparatie

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw koelkast repareren in Rotterdam

We streven ernaar dat alle klanten tevreden zijn en blijven. Hiervoor zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk). Dus altijd de beste vakman voor koelkast reparatie in Rotterdam.

Kies je vakman
Vanuit geselecteerde vakmannen, hebben wij altijd een ervaren monteur die bij jou in de buurt is en langs kan komen om de machine te onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
De vakman vertelt jou hoe duur een reparatie is en uiteraard krijg je de tijd om de juiste beslissing te nemen voor het laten repareren van jouw koelkast;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Rotterdam betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Koelkast repareren of vervangen in de regio Rotterdam?

Wij helpen jou graag om meer inzicht te bieden zodat jij betere keuzen kunt maken tussen een nieuwe koelkast kopen of je koelkast laten repareren. Hiervoor hebben wij voor jou een aantal vragen samengesteld die jou gaat helpen om de juiste keuzen te kunnen maken.

Leeftijd van koelkast
Wanneer heb je koelkast gekocht? Mocht je koelkast ouder dan 10 jaar zijn dan is de kans groter dat de monteur aangeeft om een nieuwe koelkast te kopen.

Energieverbruik tussen een oude en een nieuwe koelkast?
Tegenwoordig zijn de koelkasten zuiniger geworden. Het is verstandig om er eerst achter te komen welke energielabel jouw defecte koelkast heeft of hoeveel stroom deze verbruikt. Hiermee kan je bepalen of een nieuwe koelkast kopen met een minimale A+ label verstandiger is dan je koelkast laten repareren.

Wil je achter komen wat exact de kosten zijn van koelkast reparatie in regio Rotterdam? Neem dan contact met één van onze vakman.

Koelkast defect? Selecteer jouw vakman in Rotterdam

Het repareren van koelkast doen wij ook in Rotterdam. In Rotterdam komen we aan huis in onder andere ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, De Lier, Schipluiden, Maasdijk, Maasland, Delft, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Delfgauw, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zevenhuizerplas, Nieuwerkerk, aan den IJssel, Moordrecht, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Bolnes, Slikkerveer, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Oud-Beijerland, Poortugaal, Spijkenisse, Geervliet en Heenvliet.

Doordat onze vakmannen uit de buurt komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis.

Kies jouw vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.