Koelkast koelt niet goed

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn koelkast koelt niet goed, help!

Het is vervelend wanneer je favoriete voedsel bederft. Dit gebeurt vaak bij een koelkast die niet goed meer koelt. Na een tijdje begint je koelkast ook te schimmelen wanneer   je het voedsel laat liggen. Het is daarom verstandig om snel  te achterhalen wat de mogelijke oorzaak hiervan kan zijn. Wij helpen jou graag met wat handige tips om er achter te komen wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn.

“Bij ReparatieVakman.nl vind je in 3 stappen altijd de juiste vakman bij jou in de buurt, en vaak staan ze al binnen 1 werkdag op de stoep.”

Koelkast reparatie

Mijn koelkast koelt niet goed, wat kan ik doen?

Als de koelkast niet meer goed koelt kan dit verschillende oorzaken hebben. Mogelijke oorzaken kunnen zijn:

IJs in de koelkast
Het is mogelijk dat bovenin de koelkast ijsvorming zit waardoor de koeling minder goed functioneert dan normaal. Dit kan je gemakkelijk zelf oplossen door de koelkast eerst uit te zetten en het ijs te laten ontdooien. Na dat het ijs  ontdooid is, zet dan de koelkast weer aan.

Vervuiling in de koelkast
Maak de achter- en onderkant van de koelkast vrij van vuil door te stofzuigen. Het is mogelijk dat de stof de oorzaak is van de slechte koeling. Mocht de koeling nog steeds slecht functioneren neem dan contact op met één van onze vakmannen.

Koelt jouw koelkast nog steeds niet goed?

We raden je aan om één van onze vakmannen in te schakelen.