Diepvries reparatie

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Diepvries laten repareren

Als je vriezer het plotseling niet meer doet, gaat alles snel ontdooien. Met bederfelijke producten als vlees loop je het risico deze weg te moeten gooien. Ook kan een kapotte vriezer leiden tot wateroverlast in je keuken. Elke diepvries heeft zijn eigen specifieke storingen.

Wij repareren de volgende merken: AEG, Atag, Bauknecht, Beko, Bosch, Electrolux, Etna, Inventum, Liebherr, Miele, Pelgrim, Samsung , Siemens, Whirlpool en Zanussi.

Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.

Koelkast reparatie

Hoe gaat ReparatieVakman te werk om jouw diepvries te repareren?

Kies je vakman
Met ruim 200 aangesloten vakspeciaalzaken hebben wij altijd een ervaren monteur bij jou in de buurt. Selecteer een vakman bij jou in de buurt en laat je diepvries onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
Na het onderzoek vertelt onze ervaren monteur wat het defect inhoudt. Daarnaast wordt direct aangeven wat een eventuele reparatie kost. Het zou ook kunnen dat de monteur als oplossing biedt een nieuwe diepvries aan te schaffen omdat de reparatie duurder kan zijn dan een nieuwe diepvries;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende witgoedspecialist betaal je een vast tarief van €65,-. Dit bedrag bestaat uit de voorrijdkosten en 15 minuten onderzoek of reparatie.

Diepvries laten repareren of onderhouden?

Voordat je een monteur gaat inschakelen is het handig om eerst naar onze tips te kijken. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een vakman. Onze vakmannen vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Daar hebben wij onze service volledig op ingericht. Onze specialisten zijn namelijk allemaal lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk van de branche.

Veel voorkomende diepvries storingen