Computer reparatie

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Wij repareren je computer

Loopt je computer vaak vast? Of is je laptop super traag? De mannen van Reparatievakman.nl repareren je PC, laptop of tablet van Asus, HP en Lenovo in bijna heel Nederland. En dat voor een starttarief van €65,-. Maak direct een computer reparatie afspraak met onze vakman. Wij komen graag bij je langs.

Hoe repareren wij je computer?

Kies je vakman
Reparatievakman heeft meer dan 200 specialisten bij zich aangesloten. Daardoor is er altijd een vakman in de buurt die een computer reparatie verzorgd. Kies de vakman in jouw regio en laat je computer of laptop repareren.

Laag starttarief
Het tarief van onze vakmannen start altijd op het bedrag van €65,-. Hierin worden voorrijkosten inclusief 15 minuten reparatietijd in meegerekend.

Advies van een deskundige vakman
Bij Reparatievakman.nl geven we altijd eerst een indicatie van de kosten voordat we je laptop of computer repareren. Wij willen namelijk niet dat jij voor verrassingen komt te staan. Wij geven je de tijd om een beslissing te maken over de reparatie van jouw PC of laptop.

Laptop reparatie

Problemen met computers

Problemen met computers en laptops komen vaak voor. Een computer kan traag worden door virussen of het toetsenbord kan stuk zijn doordat er drinken overheen is gevallen. Voordat je een computer reparatie verzoek indient, adviseren wij om eerst zelf het probleem op te lossen.

Zet je computer uit en trek de stekker uit het stopcontact. Wacht eventjes. Stop vervolgens de stekker weer in het stopcontact en start de computer opnieuw op. Werkt je computer hierna nog niet zoals het hoort? Lees dan hieronder wat je kan doen.

Mijn computer is langzaam

Loopt je PC of laptops vaak vast of duurt het een eeuwigheid voordat ‘ie is opgestart? Vaak is de harde schijf vol of draaien er te veel programma’s tegelijk. Onderhoud je PC door bestanden te verwijderen. Of door applicaties uit te schakelen die je niet gebruikt.

Mijn computer is oververhit

Een computer of laptop kan heel warm worden door stof dat verstopt zit in ventilatoren of USB-poorten. Daarom is het belangrijk om (ventilatie)openingen schoon te maken. Raadpleeg Reparatievakman.nl om je PC te reinigen zonder schade aan te brengen aan de onderdelen.

De accu van mijn laptop is stuk

Als je laptop een aantal jaar meegaat, kan de accu of de oplaadkabel minder goed werken. Verwijder de accu om te controleren of de accu of de oplader niet volledig meer werkt. De accu is stuk als je laptop werkt met oplaadkabel én zonder accu.

Mijn computer maakt een gek geluid

Als de ventilator van je computer of laptop kapot is, maakt het apparaat een raar geluid. Neem contact op met Reparatievakman.nl. Wij vervangen of repareren de ventilator. Zo werkt je laptop of computer weer vanouds.

Het toetsenbord van m’n laptop is stuk

Is je toetsenbord stuk? Update het stuurprogramma via de instellingen van de laptop. Lukt het niet om het toetsenbord op die manier te activeren? Dan gaat het om een hardware probleem. Is er drinken over het toetsenbord gevallen? Neem dan direct contact op met Reparatievakman.nl.

Mijn laptopscherm is stuk

Een laptopscherm is kapot door fysieke schade of door interne schade aan de videokaart. Sluit je laptop aan op een tweede scherm. Krijg je beeld te zien op het tweede scherm? Dan heb je te maken met interne schade aan de videokaart van de laptop.

Mijn computer geeft geen geluid

Controleer de geluidsinstellingen om demping uit te sluiten en het juiste apparaat te selecteren. Update de geluidsdrivers. Test met externe luidsprekers of koptelefoon. Bij aanhoudende problemen kan hardware reparatie nodig zijn.

Mijn computer start niet op

Dit probleem komt voor als het besturingssysteem, het moederbord, de videokaart of de harde schijf kapot is. Neem zo snel mogelijk contact op met Reparatievakman.nl en laat je laptop of computer repareren.