Vind je vakman

Waterland Dé Witgoed Specialist

3.9 /5
Reparatievakman met winkel

Adresgegevens

Openingstijden
maandag: 09:00-18:00
dinsdag: 09:00-18:00
woensdag: 09:00-18:00
donderdag: 09:00-18:00
vrijdag: 09:00-18:00
zaterdag: 09:00-17:00
zondag: gesloten
plan een afspraak
Waterland Dé Witgoed Specialist

17 Reviews

mieke

5.0 /5

Snel en keurig is de klacht verholpen.

D. Overveld

5.0 /5

Wij zijn zeer vakkundig geholpen door deze vakman. KAn ik iedereen aanbevelen.

Marhan

4.5 /5

Stipt op tijd, vriendelijke heren, duidelijke communicatie.

Claudia Schnater

5.0 /5

Ontzettend blij met de hulp en begeleiding bij de storing in mijn wasmachine, voor nu opgelost met een simpele handeling, mijn complimenten, ik ben erg blij met jullie!

Hk

5.0 /5

Ik ben goed geholpen door dit bedrijf!

Euredice

4.5 /5

Deskundig advies en vriendelijke medewerker

A. Dekker

1.0 /5

Prima geholpen !

anhhung tranv1

5.0 /5

Goed

Barlag Rina

4.0 /5

Prima

hans hofman

0.5 /5

geweldig,,,,,,,,,,,,,,,,,,,heb terwijl hij aan het werk was een hoop kennis opgedaan en goede tips meegekregen om voortaan de juiste behandeling toe te passen.

Roland Cabenda

0.5 /5

Mij werden drie bedrijven opgegeven. Het eerste, waar ik mij toe wende, kon mij niet helpen omdat zij zij niet werken aan het merk van mijn apparaat. Het tweede adviseerde mij slechts om te overwegen een andere wasmachine te kopen, omdat de mijn iets ouder dan 10 jaar is. Met de derde had ik nog geen contact gemaakt, toen een familielid met een technische loopbaan mij adviseerde naar de zekering te kijken. Daar bleek inderdaad de oorzaak van mijn probleem te zijn. Omdat verder alle apparaten in huis en alle lichtpunten normaal functioneerden en zich geen gebeurtenis had voorgedaan, die mij een kortsluiting deed vermoeden, had ik daar niet de oorzaak van het probleem gezocht. Achteraf vind ik het wel teleurstellend, dat een bedrijf bij het aanhoren van potentiële klant direct aan vervanging van het apparaat denkt en niet andere mogelijke oorzaken de revue laat passeren.

Elly

5.0 /5

Na aanmelding van de storing via e-mail is er snel contact opgenomen. Telefonisch werden tips gegeven om de klacht te verhelpen en evengoed een afspraak ingepland als de klacht/storing niet verholpen was. Storing was verholpen, telefonisch de afspraak geannuleerd. Prima service!

Ron

5.0 /5

Op zaterdag ging de wasmachine stuk, gelijk gebeld en maandag kwam de monteur al die het probleem gelijk heeft kunnen verhelpen. Maandagavond konden we weer wassen. Top service.

Paul van Ingen

4.0 /5

Snel en uitstekend gedaan!

Kees Veenhof

5.0 /5

Mijn vrouw en ik hebben bewondering voor de manier waarop deze 2 mannen deze moeilijke klus hebben geklaard. Het is namelijk moeilijk om een zware machine een wenteltrap op te sjouwen die ook nog gedeeltelijk wordt geblokkeerd door een traplift. De heren zaten daar niet mee., Klasse!!

Gerard Wiersma Walakker 129

2.5 /5

vorige week dinsdag kwam de monteur ; moest nog een rubeer strip bestellen... duurde 2 dagen. 't is nu een week later en nog steeds niets gehoord ! 0299 649418

Ria Cairo

4.0 /5

Vriendelijke behulpzame monteur. Jammer genoeg was de wasmachine niet meer te repareren. De trommel was namelijk gebroken. Ook heb ik een goed advies van de monteur gekregen.