Vind je vakman

Terneuzen Dé Witgoed Specialist

4 /5
Reparatievakman met winkel

Adresgegevens

Openingstijden
maandag: 13:00-17:30
dinsdag: 09:00-17:30
woensdag: 09:00-17:30
donderdag: 09:00-17:30
vrijdag: 09:00-17:30
zaterdag: 09:30-16:00
zondag: gesloten
plan een afspraak
Terneuzen Dé Witgoed Specialist

7 Reviews

Wim

1.0 /5

We zijn tot op heden nog niet benaderd en wachten nog steeds op het moment dat er iemand contact met ons opneemt.

W Martens

5.0 /5

snel en goed geholpen

Boon

5.0 /5

Super snel en alles netjes afgehandeld.

C. Janssen

5.0 /5

Erg tevreden over de ontstopping van de vaatwasser. Vakkundig geholpen, in dertien minuten was het gefixt (de standaardoplossingen had ik zelf al geprobeerd en dat lukte niet, het zat muurvast). Ik kreeg ook degelijke technische uitleg wat er aan de hand was en hoe ik dit in de toekomst kon vermijden, door de keuze van programma's en meer geschikte vaatwasproducten. De mannen die langskwamen waren zeer vriendelijk, efficiënt en vakbekwaam. Aan de telefoon werd ik goed ingelicht over de kosten en alternatieven. Zo kon ik afwegen of dit bedrijf de juiste optie was voor mij. Allemaal heel correct en echt behulpzaam. Vijf verdiende sterren!

Nathalie

2.0 /5

Het is niet tot een afspraak gekomen Men kon geen Miele repareren volgens de persoon die ik aan de lijn heb gekregen Ze hebben me doorverwezen naar Miele zelf

Jeroen lauret

5.0 /5

Heel erg tevreden. Na gebeld te hebben voor een noodreparatie was er binnen 3 uur een monteur. Deze heeft snel en secuur de storing geconstateerd. Direct het onderdeel besteld. De volgende dag storing opgelost! Dit zie je niet vaak meer!

Autobedrijf Verschelling

5.0 /5

Service is perfect en duidelijk . Machine kapot , kosten reparatie verzoek hoefden we niet meer te betalen bij aanschaf van nieuw apparaat , wat de volgende dag al geleverd werd.