Vind je vakman

Electro World Schoonderbeek

3.6 /5
Reparatievakman met winkel

Adresgegevens

Openingstijden
maandag: 13:30-18:00
dinsdag: 09:00-18:00
woensdag: 09:00-18:00
donderdag: 09:00-18:00
vrijdag: 09:00-18:00
zaterdag: 09:00-17:00
zondag: gesloten
plan een afspraak
Electro World Schoonderbeek

21 Reviews

Rob

5.0 /5

Snel diagnose, snel onderdeel besteld, snel gerepareerd. Vriendelijke medewerker. Dik tevreden!

Ivy

1.0 /5

Waardeloos! Nooit meer wat gehoord.

Coby Landzaat

1.0 /5

Ze hebben de reparatie afgewezen, ze hadden het druk vertelde ze mij aan de telefoon, en eigen klanten gingen voor!

X

1.0 /5

Dienstverlening is wanneer je een dienst verleent. Een ‘vakman’ die niet over de juiste tools beschikt, met alles en nog wat bezig is en daarom opnieuw een nieuwe afspraak moet maken is geen vakman. Goed voorbereid zijn, de juiste attitude hebben en over de juiste spullen beschikken is toch wel de basis wat betreft dienstverlening. Laat maar. Geen dienst verlenen en vervolgens wel een rekening sturen ……tja.

J. Koek

5.0 /5

De vaatwasser was snel weer aan het werk nadat de monteur geweest was. Vriendelijke ????

j r vermeulen

5.0 /5

Ik ben prima geholpen alleen kon hij hem niet maken en zou proberen of hij iemand kon vinden, het is nogal een lastig parket zo een Amerikaanse ijskoel kast vriendelijke monteur

Van der Voorn

4.5 /5

Prima en snel te plaatse. Het blijkt een tijdrovende klus te zijn aan de machine. Vermoedelijk verbogen as waar de trommel aan hangt. Drie punt??? Kom naar de winkel voor een nieuwe wasmachine.

James Solomon

5.0 /5

You fixed my dryer.

Aaron

1.0 /5

Heeft niks helemaal niks gedaan en toch factuur sturen. "Ow een samsung "was de opmerking!!¡ Had al in de aanvraag duidelijk gemaakt over merk en de kwalen.

Eva van der Steenhoven

5.0 /5

Super geholpen, de oplossing was heel simpel en blij dat we dit nu weten. Hele vriendelijke monteur!

David

4.0 /5

uitstekend en snel

Gijs van den Haak

5.0 /5

De reparatie vakman heeft voor ons een goede vakman gevonden. De reparateur was op tijd; heeft de klacht uitgebreid onderzocht en verholpen en heeft ons goede adviezen gegeven hoe in het vervolg om te gaan met het apparaat. Wij zijn zeer tevreden.

Hester

1.0 /5

Ik ben niet geholpen. Monteur zei gelijk hier kan ik niks mee. Had hij ook aan de telefoon kunnen zeggen. Vervolgens is Samsung zelf geweest en was het een hele simpele reparatie

Piet

4.0 /5

Heb de aanvraag voor reparatie tot nader order uitgesteld. Aanmelding en telefonische terugkoppeling verliepen uitermate soepel en vriendelijk. Zodra reparatie alsnog plaatsvindt wordt hernieuwde aanmelding gedaan. Bedankt.

JK

3.0 /5

De monteur kwam de volgende dag langs. Helaas was het niet meer nodig, want het apparaat deed het ineens weer. Wel 83 euro kwijt, voor 2 minuten kijken. Van tevoren was een lager bedrag voor voorrijden + alleen snel kijken verteld.

Koen

5.0 /5

Binnen een paar dagen geholpen en hij was binnen een kwartier klaar.

Rein Engels

5.0 /5

Zeer deskundig geholpen. Uit metingen bleek de kookplaat defect te zijn en niet te repareren. Er zou wel een nieuw onderdeel in gezet kunnen worden maar dit is te duur in vergelijking tot een nieuwe kookplaat. Advies is feitelijk een nieuwe kookplaat aan te schaffen.

Nancy

5.0 /5

Altijd netjes. Geen nonsens. Duidelijk, vriendelijk en vertrouwd.

Paulien Daalman

3.0 /5

Man heeft machine opengemaakt en het euvel gevonden onderdeel is besteld en wordt 17 januari geplaatst

Nathelie zielman

2.5 /5

Ze zijn gelukkig op aandringen dezelfde dag gekomen. Ze hebben de deur opgemaakt, niet op een nette manier. Onderdelen besteld en konden pas een week later de nieuwe handgreep installeren. Heb het uiteindelijk zelf gedaan. 120 euro verder en alleen de onderdelen waren besteld en de deur was opengebroken.

Stan

5.0 /5

Ben super snel en goed geholpen door de firma Schoonderbeek uit Hillegom.