Vind je vakman

Electro World Offermans

4.1 /5
Reparatievakman met winkel

Adresgegevens

Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 11:00-18:00
woensdag: 11:00-18:00
donderdag: 11:00-18:00
vrijdag: 11:00-18:00
zaterdag: 11:00-17:00
zondag: gesloten
plan een afspraak
Electro World Offermans

11 Reviews

Robert Raeven

4.0 /5

Goed advies gegeven , en gelijk de kosten van de reparatie doorgegeven . Op het advies van de monteur reparatie laten doorgaan .

Tijs

5.0 /5

Vriendelijk, snel en goed geholpen

Maurice

4.5 /5

Goed op afspraak, gebeld voor de tijd indicatie netjes op tijd gekomen. En na 20 minuten de vaatwasser weer gemaakt! Top service, kan aanbevelen bij anderen kennissen, vrienden ????????

N. Verstappen

0.5 /5

Geen contact opgenomen

De Gruyter

3.0 /5

Ik ben meteen goed geholpen om de machine te na te kijken, en daarna naar de winkel gegaan om een nieuwe te kopen. Maar de service is slecht in de winkel en geen personeel om een nieuwe Miele wasmachine te verkopen en om aan te sluiten bij de klant thuis. De levering van de wasmachine zou drie weken duren en ook nog eens langer duren om aan te sluiten binnen 4 a 6 weken, onacceptabel in deze tijd van leven. Vroeger was de winkel beter toen de oude heer offermans zelf aanwezig was, die stond altijd klaar voor klanten en de klant was ook Konig.

Joost

5.0 /5

Snel + accuraat

Ryan van der Linden

5.0 /5

Er was een contact los in mijn wasmachine en die werd teruggezet. Daarna werd er nog naar van alles gekeken als er nog wat aan de hand was. Prima allemaal en heel goed geholpen. Zeker een aanrader

J.C. van Cleef

5.0 /5

Probleem snel en goed opgelost. Vriendelijke en correcte medewerker.

bovens

5.0 /5

De monteur heeft goed werk geleverd en is zijn afspraak ook nagekomen.

Moniek Brands

5.0 /5

Uitstekend advies, zeer tevreden.

Esther van den Hogen

3.0 /5

De firma Offermans uit Meerssen heeft me snel en goed geholpen. Mijn wasmachine zorgde voor kortsluiting en was, zoals ik al vermoedde, niet meer te repareren. De monteur van Offermans heeft zelfs nog gezorgd dat mijn stroomvoorziening weer werkte en de volgende dag had ik al een mooie nieuwe wasmachine staan. Echt top-service!