Vind je vakman

Electro World Het Anker

3.8 /5
Reparatievakman met winkel

Adresgegevens

Openingstijden
maandag: 13:00-18:00
dinsdag: 09:30-18:00
woensdag: 09:30-18:00
donderdag: 09:30-18:00
vrijdag: 09:30-18:00
zaterdag: 09:30-17:00
zondag: gesloten
plan een afspraak
Electro World Het Anker

27 Reviews

c vd berg

4.0 /5

we zijn snel en vakkundig geholpen met goed advies. De afspraak was snel gemaakt en de monteur was op tijd en vriendelijk.

Nien

1.0 /5

Niks gehoord die zeer teleurgesteld !!

Loes

5.0 /5

Heel snel geholpen, zelfde middag nog iemand langsgekomen. Gekeken, duidelijke beoordeling.

Fam van der Wal

5.0 /5

Wij zijn zéér goed geholpen! Snel en vakkundig. Zelfs een probleem verholpen wat niet ingecalculeerd was en waarvoor ie heen en weer gereden is naar de werkplaats. Echt top en voor een zéér schappelijke prijs. Wij zullen zeker onze volgende vaatwasser bij 'het Anker' kopen en het aanraden bij onze vrienden en bekenden.

Mayra Brandt

5.0 /5

Fijn telefonisch contact en mneee deed veel moeite om ons eerder te helpen omdat we gasten in huis kregen! Super!

Ikke

5.0 /5

Ze waren erg snel en wisten meteen wat er mis was. Ook werd er nog een keer nagebeld om nog een keer uit te leggen wat precies het probleem was. Ze waren erg zorgvuldig en vriendelijk.

Meijer

1.0 /5

Totaal niet! Geen tegenbericht, geen actie maar wel een vraag voor een review wat ik dan niet positief kan geven. Verbeter uw communicatie is mijn tip!

NM

1.0 /5

Ik heb een mail gekregen met de vraag of ik deze review kon schrijven ervan uitgaand dat mijn reparatieverzoek in behandeling is of al afgehandeld is terwijl ik nog helemaal nog niet ben gecontacteerd door een vakman sinds ik het verzoek heb ingediend een week geleden, dus vandaar 1 ster...

Wilma Wolf

5.0 /5

Ik kreeg een heel duidelijke en overtuigende uitleg over dat een reparatie niet zinvol was. Inmiddels is een nieuwe Miele wasmachine gebracht en de service was uitstekend!

Paul oosterveld

3.0 /5

Ik heb nog geen contact gehad

Nova

1.0 /5

Melding ontvangen dat een monteur was gevonden en dat hij zo snel mogelijk contact op zou nemen. Tot op heden, 1 week verder niets gehoord. Het zal wel iets met vakantie periode te maken hebben. Toch blijft het vreemd.

AB

4.0 /5

Vakkundig & vriendelijk

W.R.leeman-Volbeda

5.0 /5

Uitstekend.

Constantijn

4.0 /5

Ben snel terug gebeld door de vakman. Reparatie uit voeren was niet meer mogelijk qua kosten. Dus heb ik besloten om een nieuwe combimagnetron te gaan kopen.

S Pas

5.0 /5

De vakman had in een paar minuten in de gaten wat er aan de hand was. Hij kon het apparaat niet meer maken. Althans hij schatte te hoge kosten in voor wat 16 haar oude vaatwasser waard was.

Jan Kerssen

5.0 /5

De monteur kwam mooi op tijd. Hij heeft het probleem heel goed bekeken. Hij heeft daarna uitgebreid gekeken of de reparatie voor een redelijk bedrag kon gebeuren, gezien de machine 11 jaar oud is. We hebben daarna samen besloten dat we niet repareren, maar voor een nieuwe wasmachine gaan. Zoals ik het zie, heeft hij uitstekend werk geleverd.

Mheeger

5.0 /5

Gewoon goed.

A. Djasmadi

5.0 /5

Ik ben geholpen door ervaren en vriendelijke monteurs Na de installatie van de wasmachine gaven zij ook belangrijke tips .

Geeske

5.0 /5

Prima, vakkundig, oplossingsgericht.

Poelma

5.0 /5

Super goed geholpen en was verbaasd over de prijs . Kan het iedereen aanbevelen. Bij Samsung zien ze mij niet weer, direct gebeld voor een afspraak maar ze konden pas over 3 weten of ze ook een monteur konden fixen De deur van de wasmaschine wilde niet open en de kleren zaten erin Zo zie je maar weer, merkdealers moet je nooit laten komen. Groot compliment voor de Monteur en bedrijf????

Jannie Lameijer

5.0 /5

Netjes. hartelijk dank!

N. Steunebrink

4.0 /5

Snel geholpen Stipt op tijd Eerlijk en duidelijk Goed advies - meedenkend Prima service

Marga Harkema

1.0 /5

Niet, er is geen contact met ons opgenomen.

Evert H Blok

4.0 /5

Heel goed naar mijn idee. Overleg vind plaats om af te stemmen wat er moet gebeuren .En of het nog de moeite waard is om te repareren.Ben heel tevreden tot nu toe. Maar weet nog niet wat de kosten zijn natuurlijk. Misschien schrik ik dan wel . Even afwachten dus.

Wim Muntslag

4.5 /5

Ik ben prima geholpen, de monteur ging heel systematisch te werk en ging niet weg voordat het probleem verholpen was.

Sarah Blaauw

1.0 /5

We zijn niet benaderd dus hebben het anders opgelost.

Anna

5.0 /5

Fijne service. Eerlijk advies. Na niet te maken wasmachine, tips welke wasmachine we het beste konden kopen. Na research bleek dit inderdaad de beste ook voor ons te zijn. Na korte tijd stond de nieuwe wasmachine er.